Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος spoiler: Η Ιουλία έγκυος … ποιός είναι ο πατέρας;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο έρωτας Ιουλίας και Στάθη φουντώνει ξανά

Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Κουράκος και η Ιουλία θα γίνουν τελικά γονείς. Το ζευγάρι κάνει πολλές προσπάθειες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του. Η Ιουλία έχει ξεκινήσει θεραπείες και ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο Γιώργης στέκεται πλάι στην αγαπημένη του και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

 

Θέλει να την δει χαμογελαστή, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Η Ιουλία βυθίζεται στις σκέψεις της. Κι αν δε τα καταφέρουν; Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν την Ιουλία και τον Κουράκο να γίνονται γονείς. Δυστυχώς, αυτό δε θα συμβεί όμως, το ζευγάρι δε θα καταφέρει να φέρει στον κόσμο το παιδί που τόσο θέλει.

Η επανασύνδεση Στάθη και Ιουλίας θα μας αφίση με το στόμα ανοιχτό. Ναι. Θα τους ξαναδούμε μαζί, και ένα πουλάκι μας είπε ότι τελικά η Ιουλία θα κάνει παιδί.

Με τον Στάθη που τελικά θα γίνει το φάρμακο της. Έχουμε να περιμένουμε πολλά στον επόμενο κύκλο. Γιατί λοιπόν ψάχνονται πολλοί γιατί ο Κουράκος, αλλάζει και γίνεται πολύ ξινός στην σειρά. Με όλα αυτά που θα δει, πως περιμένετε να είναι ο άνθρωπος;

Παυλίνα Βουλγαράκη: Κόρη πρώην υπουργού της ΝΔ ποζάρει τόπλες

Οι 7 πιο τεμπέλικες και απολαυστικές στάσεις στο σεx