Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Τι ζητάει από την Αθηνά η μυστηριώδης γυναίκα;

Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για την Αθηνά κι ο Λυκούργος δίνει τεράστια μάχη για να την αθωώσει, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη. Η Αθηνά μπαίνει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και τότε ξεκινούν τα βάσανά της. Μία γυναίκα, η Ηρώ, εισβάλλει στη ζωή της Αθηνάς και υπόσχεται να την καταστρέψει. Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα και τι ζητάει από την Αθηνά;

Ο Λυκούργος της εξηγεί ότι θα δυσκολευτεί να αποδείξει την αθωότητά της, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις. Οι Βρεττάκοι δύσκολα θα της συγχωρέσουν το γεγονός ότι τους κορόιδεψε στο πρόσωπό τους και τους είπε ψέματα ότι ο Δημήτρης είναι γιος της. Η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει. Η αδερφή του Δημήτρη, η Ηρώ έρχεται έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση από την Αθηνά. Όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της.

Η Αθηνά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ηρώ ζούσε μόνιμα στην Ολλανδία, αλλά επιστρέφει στη Μάνη για να κηδέψει τον αδερφό της. Είναι αδίστακτη, σκληρή και επικίνδυνη.

Έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά. Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό τη. Ο μόνος λόγος που εμφανίστηκε είναι επειδή έμαθε την οικονομική κατάσταση της Αθηνάς και συνειδητοποίησε ότι έπιασε “λαβράκι”.

Έτσι, η Ηρώ εκβιάζει την Αθηνά στον δεύτερο κύκλο και θα κάνει τα πάντα για να την καταστρέψει.

Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Σκάνδαλο στη Μάνη! Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί;

Άπιστος spoiler: Ο γάμος που θα συγκλονίσει!