Η Γη της Ελιάς: Τί έγινε στο Παρίσι; Σε άσχημη κατάσταση η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Τί έγινε στο Παρίσι; Σε άσχημη κατάσταση η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Ιουλία, στα επόμενα επεισόδια Η Γη της Ελιάς. Ο γάμος της με τον Κουράκο πραγματοποιείται, παρόλο που αρκετοί περίμεναν πως την τελευταία στιγμή θα αλλάξει γνώμη. Μπορεί ο Κουράκος να την περίμενε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για ώρες, η Ιουλία, όμως, εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και είπε το μεγάλο ναι.

Η Γη της Ελιάς: Τί έγινε στο Παρίσι; Σε άσχημη κατάσταση η Ιουλία

Οι δυο τους, μετά την τελετή του γάμου, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το ταξίδι του μέλιτος, στο Παρίσι. Ετοιμάστηκαν, χαιρέτησαν τα κοντινά τους πρόσωπα και έφυγαν για λίγες μέρες, με σκοπό να ζήσουν τον έρωτά τους.

Βόλτες, αγορές, εξερεύνηση, ρομαντικές υποσχέσεις… Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Ο Γιώργης φρόντισε να μη λείψει τίποτα στην αγαπημένη του Ιουλία. Μόνο που εκείνη δεν μπορούσε να καλύψει το τεράστιο κενό μέσα της.. Ο Στάθης παρέμεινε ανοιχτή πληγή, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το ζευγάρι θα επιστρέψει στη Μάνη, μοιράζοντας ακριβά δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Ιουλία θα δείχνει χαρούμενη, ανανεωμένη, ευτυχισμένη, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία την πραγματική της ψυχολογική κατάσταση, στην γη της ελιάς.

Η πρωταγωνίστρια είναι καταρρακωμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πίστευε πως ο Κουράκος θα κλείσει τις ανοιχτές τις πληγές, πως θα την κάνει να ξεχάσει. Μάταια, όμως.

Ο Στάθης είναι ακόμη στο μυαλό της. Τα τελευταία λόγια που της είπε πριν τον γάμο, ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Η Ιουλία τον σκέφτεται διαρκώς και αισθάνεται άσχημα που στον Γιώργη υπόσχεται μια ζωή ευτυχισμένη, ενώ εκείνη δεν είναι… Ο Ιάκωβος δε θα αργήσει να προσέξει πως η αδελφή του δεν είναι καλά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Survivor spoiler: Γλέντι στο twitter με τις αγκαλιές Μυριέλλας – Γιώργου και το 69!

Spoilers

Οριστικό τέλος για τη «Φάρμα»; Οι εξελίξεις και η απόφαση του ΑΝΤ1