Η Γη της Ελιάς spoiler: Θρήνος… Πέφτουν νεκροί οι… Μυστήριο με τους θανάτους τους

Η Γη Της Ελιάς

Η Χάιδω δεν κάνει πίσω, και αρχίζει νέο λουτρό αίματος, κάτι όμως που θα έχει ολέθριες συνέπειες, αφού ανοίγει νέα βεντέτα με έναν νεκρό. Τον Νικόλα, που στην κυριολεξία η εμμονή της με την εκδίκηση στέλνει το παιδί στον τάφο. Η Χάιδω μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης για τη δολοφονία κυρίως της κόρης της και παραφυλάει τον Κυριάκο. Μόλις αυτός κάνει την εμφάνισή του, η Χάιδω δεν διστάζει να πατήσει τη σκανδάλη και να τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Η Γη της Ελιάς: Θρήνος στην σειρά – Πέφτουν νεκροί οι… Μυστήριο με τους θανάτους τους

Λίγο αργότερα ο Κυριάκος εντοπίζεται νεκρός και η σορός του βάζει τον αστυνόμο Κουράκο σε υποψίες: «Εδώ έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά ο συχωρεμένος. Είχε πολλά μπλεξίματα. Τώρα, το ποιος τον έφαγε, θα το δούμε.

Πάντως είχαν πολλοί τον λόγο τους», λέει. Στο μεταξύ η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά: «Κοίτα να “παγώσεις” τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας», τον προστάζει και παράλληλα ενημερώνει και τον Κωνσταντίνο. Η είδηση του θανάτου όμως του Κυριάκου ήδη έχει φτάσει στο κύκλωμα που ζητάει εκδίκηση. Την απάντηση στη δολοφονία θα τη δώσουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

Ετσι, μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες, ξαφνικά παίρνει άσχημη τροπή όταν κάποιοι άγνωστοι κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα αρχίζουν να πυροβολούν. Ο Νικόλας που δουλεύει δέχεται τέσσερις σφαίρες και πέφτει νεκρός. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν: «Γιατί; Τι τους έκανε το παιδί;», αναρωτιούνται όλοι. Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Χάιδω, η οποία τον έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο. Τόσο μεγάλο που τον οδήγησε στον τάφο.

Η μέρα της κηδείας του Νικόλα φτάνει και όλοι δίνουν το «παρών» για να τον τιμήσουν, ενώ οι πιο συγκλονισμένες φιγούρες είναι του Ανέστη και του Φίλιππου, που έχασαν τον φίλο τους. Λίγο αργότερα ο Ανέστης ενημερώνει τον Κουράκο για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη δολοφονία του Νικόλα: «Λένε ότι η δολοφονία του έχει να κάνει με τη δολοφονία του Κυριάκου», υποστηρίζει.

Ο Κουράκος είναι πολύ σκεπτικός και προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να σκότωσε τον Κυριάκο και πώς έμπλεξε ο Νικόλας σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

νεα

Σκάνδαλο: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί από την ανιψιά της γυναίκας του!

Spoilers

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με… αγριογούρουνο στο Λαύριο! (φωτο)