Η Γη της Ελιάς: Θα είναι αυτοί οι νέοι γονείς της μικρής Αγγελικής;

Η Ιουλία αισθάνεται εξαντλημένη από αυτή τη διαδικασία και ζητάει από τον αγαπημένο τους να παρατήσουν τις προσπάθειες. Ο Κουράκος και η Ιουλία συνειδητοποιούν ότι δε μπορούν να γίνουν γονείς. Αυτό θα σταθεί και η αφορμή, για να ξεσπάσει μία ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Από την άλλη πλευρά, ο Κουράκος δε θέλει να εγκαταλείψει το όνειρό του να γίνει πατέρας, να χτίσει τη δική του οικογένεια. Έτσι, πιέζει την Ιουλία, γεγονός που την βγάζει εκτός εαυτού.

Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι, με τον μεγάλο χωρισμό τους να βρίσκεται προ των πυλών. Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν, πριν το φρικτό ατύχημα της Φανής. Έκτοτε, όλα αλλάζουν. Η μικρή Αγγελική μένει ολομόναχη και κλείνεται σε ίδρυμα.

Η Αντιγόνη δε μπορεί να την διεκδικήσει, διότι την έδωσε παράνομα στην Φανή, γεγονός που την καθιστά ανεύθυνη μητέρα. Προσπάθειες για την υιοθεσία κάνει και η Αθηνά, η οποία δυσκολεύεται, λόγω του Δημήτρη.

Η πρόνοια θα της ζητήσει την οικογενειακή της κατάσταση και τότε θα αποκαλυφθεί πως δεν είχε ποτέ της παιδιά. Ο κλήρος πέφτει στην Ιουλία και στον Κουράκο, οι οποίοι διαθέτουν όλα τα εφόδια για να γίνουν θετοί γονείς.

Ο Γιώργης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την μικρή. Ποια απόφαση θα πάρει στο τέλος το ζευγάρι; Βέβαια, η Ιουλία διχάζεται πολλά περιμένουμε να δούμε με αυτό αυτο θέμα. Θα καταφέρει άραγε η μικρή Αγγελική να προστατεύσει τη σχέση τους, κρατώντας τους ενωμένους;

Survivor spoiler: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί απόψε 23/06

MAD VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο – Όλα όσα έγιναν – video