Η Γη της Ελιάς spoiler: Ξεχάστε τον Κουράκο που ξέραμε! Τι θα γίνει;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler

Πράγματι, ο χαρακτήρας αυτός μας έχει απασχολήσει αρκετά. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες, με το κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο. Φαίνεται τίμιος, άνθρωπος που παλεύει για το δίκαιο, για το σωστό. Μπορεί αρκετοί να υποψιάζονται πως κάτι σκοτεινό κρύβει μέσα του, κάτι που θα έρθει στην επιφάνεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

 

Ο Κουράκος δείχνει άλλο χαρακτήρα και γίνεται ο χειρότερος από όλους. Έβγαλε αμέσως εκτός του μυστηρίου του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο την Αθηνά. Μόλις ενημερώθηκε για την πράξη της. Και την οδήγησε στο τμήμα. Δείχνοντας το αυστηρό του πρόσωπο. Όχι μόνο την συλλαμβάνει, μπροστά στα μάτια όλων. Αλλά δεν τηρεί και το πρωτόκολλο, φωνάζοντας πως ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της Αθηνάς αλλά εραστής της.

Είναι ικανός πλέον να φτάσει στα άκρα. Φτάνει ο Κουράκος που ξέρατε. Τώρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και γίνεται ράμπο! Ο χαρακτήρας του όμως γίνεται σκληρός, και απέναντι στην Ιουλία. Στην οποία δείχνει επίσης το κακό του πρόσωπο.

Ειδικά στην περίπτωση του μωρού. Δεν σέβεται την απόφαση τη να μην κάνει εξωσωματική και της επιβάλλεται. Εκείνη οδηγείται αυτόματα σε διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον αστυνόμο της σειράς στην αγκαλιά κάποιας άλλης γυναίκας. Μίας ηρωίδας που θα τον αγαπήσει πραγματικά, και θα τον κάνει να ξεπεράσει οριστικά τον γάμο του με την Ιουλία.

Άπιστος spoiler: Επεισόδιo 1, 2, 3, 4, 5, 6

Η Γη της Ελιάς spoiler: Γεμάτος σασπένς – σκληρό έγκλημα και νέους έρωτες ο δεύτερος κύκλος