Η Γη της Ελιάς spoiler: Τρεις γυναίκες για τον Στάθη! Ποια είναι η μοναδική;

Ενώ η καρδιά του Στάθη ανήκει στην Ιουλία, ο ίδιος κάνει όνειρα με την Εύα, αφήνοντας πίσω του την Αρετή. Τρεις γυναίκες που τον αγάπησαν πολύ και πληγώθηκαν το ίδιο. Ο Στάθης Καπερνάρος έχει καταφέρει να διχάσει αρκετά τους τηλεθεατές. Από τη μία πλευρά, η Αρετή προσπαθεί να σώσει τον γάμο της.

Θεωρεί πως και μόνο η αγάπη τους αρκεί, για να διορθωθούν όλα τα λάθη του παρελθόντος. Μόνο που ο Στάθης της ξεκαθαρίζει διαρκώς πως την αγαπά, αλλά δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της. Ίσως να μην ήταν και ποτέ.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τρεις γυναίκες για τον Στάθη! Ποια είναι η μοναδική;

Από την άλλη, η Ιουλία Βρεττάκου, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, έκανε το επόμενο βήμα με τον Γιώργη Κουράκο. Μετά από χρόνια που αναπολούσε και ήλπιζε σε έναν απωθημένο έρωτα, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, φέρνοντας για λίγο το φως στην καθημερινότητά της.

Ο Κουράκος παλεύει καθημερινά να την βλέπει ευτυχισμένη. Το ίδιο προσπαθεί κι εκείνη, παρόλο που το μυαλό της τρέχει διαρκώς στο παρελθόν. Ο Στάθης ήταν ο μεγάλος της έρωτας και αυτό δεν αλλάζει.

Η Εύα, η νέα άφιξη στη Μάνη, ήρθε στη σειρά για να σκορπίσει τεράστια σύγχυση. Τόσο η Αρετή, όσο και η Ιουλία δεν έδειξαν ψύχραιμες μπροστά στη νέα σχέση του αγαπημένου τους. Είναι όμως, η Εύα το “λιμάνι” του Στάθη; Ο Στάθης προσπάθησε και προσπαθεί να βρει στην Εύα τον εαυτό του.

Να γίνει ένα μαζί της, να αφεθεί, να ξεχάσει το παρελθόν. Εκείνη αισθάνεται απόλυτα ερωτευμένη μαζί του. Ενώ όλα δείχνουν πως οι δυο τους θα είναι μαζί ως το τέλος, η συνέχεια προβλέπεται ανατρεπτική.

Πολλοί τηλεθεατές διχάζονται και “συγκρούονται” στο Twitter, σχετικά με τους έρωτες του Στάθη Καπερνάρου. Οι περισσότεροι φανς της σειράς αναφέρουν πως ο Στάθης πρέπει να είναι μαζί με την Ιουλία! Ήταν η μεγάλη του αγάπη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο έρωτας αυτός είναι πολύ μεγάλος για να χαθεί τόσο απλά. Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε στο τέλος τον Στάθη με την αγαπημένη του Ιουλία.

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει αυτό το παιδί.

Στέλιος Ρόκκος – Μιχάλης Stavento: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκαναν πριν ασχοληθούν με το τραγούδι