Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγική εξέλιξη για την Ευτυχία

Η απόπειρα βιασμού του Ανέστη οδήγησε την κοπέλα σε πανικό με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει και να τον οδηγήσει στον θάνατο. Μαζί με την Άννα ξεφορτώθηκαν το πτώμα, αλλά οι ενοχές κι οι τύψεις μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και αυξάνονται. Η Ευτυχία θα έρθει αντιμέτωπη με τις εξελίξεις και θα μετατραπεί σε ένα τραγικό πρόσωπο. Μετά την επίθεση του Ανέστη, η Ευτυχία χάνει το μυαλό της και απομακρύνεται από όλους.

Η Ευτυχία δεν μπορεί να κοιτάξει κανέναν στα μάτια. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκότωσε έναν άνθρωπο, παρόλο που της είχε φερθεί τόσο άσχημα. Δεν μπορεί να το χωνέψει κι έτσι κόβει κάθε επαφή με όλους. Ο Αποστόλης και ο Άρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει με την Ευτυχία και ότι δεν είναι καλά.

Η κοπέλα κάθε μέρα βυθίζεται στο σκοτάδι. Η Ευτυχία παθαίνει κατάθλιψη στον δεύτερο κύκλο με την Άννα να προσπαθεί να τη συνεφέρει. Είναι πλέον, όμως, πολύ αργά για την Ευτυχία, η οποία δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο παρά μόνο το άψυχο σώμα του Ανέστη να κείτεται νεκρό στο έδαφος.

Η Άννα δε θα αφήσει λεπτό την Ευτυχία από τα μάτια της, αφού η κατάθλιψη μπορεί να την οδηγήσει σε κάποια παράτολμη πράξη. Το μόνο που θέλει είναι να παραδοθεί στην αστυνομία και να τιμωρηθεί για το έγκλημά της. Όταν το ακούει αυτό η Άννα προσπαθεί να τη μεταπείσει, αφού δε θα καταστραφεί μόνο η φίλη της, αλλά και εκείνη, καθώς τη βοήθησε να συγκαλύψει τον φόνο.

Ανησυχία με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της

Η Μενεγάκη “έκοψε” συνεργάτη της επειδή έκανε δοκιμαστικό στο STAR