Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Τον καρφώνει στην αστυνομία!

Ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα συνεχίζουν να είναι πολύ ανήσυχοι όσον αφορά τον Σωκράτη και την μικρή Αγγελική, ο Παναγιώτης ψάχνει τρόπους για να πάρει την εκδίκηση του επειδή κάποιοι βοήθησαν την Ολυμπία. Η είσοδος του νέου ζευγαριού μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει, με τον Παναγιώτη συγκεκριμένα να έρχεται στο προσκήνιο, για όλους τους λάθος λόγους.

Ένας από αυτούς είναι και η φωτιά που βάζει στο θερμοκήπιο των Στεφανέων, η οποία φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην Μάνη. Μπορεί όλοι να υποψιάζονται ποιος το έχει κάνει όμως κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει. Εκτός από τον Φίλιππο, ο οποίος θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα και θα μιλήσει στον Κουράκο.

Εκεί, θα του εκφράσει τις ανησυχίες του και στην ουσία θα κάνει σαφές στον αστυνόμο ότι ο Παναγιώτης όχι μόνο είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους εμπρησμούς αλλά παράλληλα πρόκειται για έναν επικίνδυνο τύπο, το οποίο καλά θα κάνει να έχει υπόψιν του ο Κουράκος!

Όλα ξεκινούν όταν τα χωράφια των Στεφανέων παίρνουν φωτιά. Η Χάιδω κι η οικογένειά της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Παρόλα αυτά, όλοι γνωρίζουν ότι πίσω από αυτήν την πράξη βρίσκεται ο Παναγιώτης. Ωστόσο, η κατάσταση θα πάρει ανεξέλεγκτη τροπή όταν ο επικίνδυνος άντρας βγει εκτός εαυτού, αφού δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η Ολυμπία τον παράτησε κι έφυγε από το σπίτι. Έτσι,, ο Παναγιώτης αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει στο σπίτι της Αθηνάς, όπου μένει η σύζυγός του. Η Χάιδω κι η Μαργαρίτα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι πανικοβάλλονται και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Γρήγορα, ο Κουράκος κι η Δήμητρα ειδοποιούνται και τρέχουν στον τόπο που ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Φυσικά, η Αθηνά, η Χάιδω κι η Μαργαρίτα ανησυχούν, αφού δεν γνωρίζουν εάν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή εάν ο άντρας της την σκότωσε. Οι εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια για να καθηλώσουν και να αφήσουν άφωνο το τηλεοπτικό κοινό. Θα καταφέρει η Ολυμπία να γλιτώσει από τα χέρια του άντρα της;

Νυφούλα έντυσαν την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από ατύχημα στο μπάνιο βιντεο

5 χρόνια μετά τον χαμό του Μίνωα Κυριακού: Χαρές για την Μαρί Κωνσταντάτου, τα ευχάριστα με τον σύντροφό της