Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Τον απειλούν να σταματήσει – Θα κάνει πίσω ο Δημοσθένης;

Δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του. Όμως, ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, στην Αθήνα. Μάλιστα, εφιστά την προσοχή στον στενό συνεργάτη του, τον Κωνσταντίνο, διότι αυτή η δουλειά περιέχει μεγάλο ρίσκο.

Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα.
 Η Γη Της Ελιάς 

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η αποκάλυψη της αλήθειας τον σοκάρει

Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Η Βασιλική μαθαίνει ότι η Νάντια είναι κόρη του Μαθιού