Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το πρόβλημα της Ιουλίας και η εξέλιξη με την μικρή Στέλλα!

Η Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο θα αποδεχτούν το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί και θα συνεχίσουν αρμονικά τη ζωή τους χωρίς να υπάρχουν σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. Ο Στάθης θα αποδεχτεί τελικά τον Φίλιππο ενώ η σχέση του με την Εύα θα συνεχίσει κανονικότατα. Ο Ισίδωρος θα μπορέσει να ανακαλύψει το παιδί της Αντιγόνης και θα έρθει σε επαφή μαζί του. Η Μυρτάλη δεν πρόκειται, οριστικά, να ξανακάνει σχέση με τον Στέφανο και θα εξελιχθεί σε ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα όπως ήταν άλλωστε και ο πατέρας της.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Το πρόβλημα της Ιουλίας και η εξέλιξη με την μικρή Στέλλα!Ο Φίλιππος και το μωρό δυστυχώς θα έχουν ένα τρομερό ατύχημα και κυριολεκτικά θα φτάσουν μια ανάσα από τον θάνατο.

Η τύχη όμως, και φυσικά οι γιατροί που θα κάνουν τα πάντα, είναι με το μέρος τους και σύντομα θα γίνουν καλά και θα βγουν σώοι από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια. Η τελευταία σκηνή της σειράς θα είναι ευχάριστη καθώς θα δούμε τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και τη βάπτιση του μωρού τους.

Στα τελευταία επεισόδια έχουν συμβεί πάρα πολλά μεταξύ των πρωταγωνιστών. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της φετινής σεζόν πολλές από τις υποθέσεις θα αρχίσουν να κλείνουν και να ανοίγουν νέες που θα παρακολουθήσουμε στον επόμενο κύκλο.

Όπως θα δούμε, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν μεγάλες ανατροπές. Ηδη έχουμε δει τον αδελφό της Εύας, ο οποίος μετακομίζει κι αυτός στη Μάνη, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Στάθη.

Παράλληλα θα αρχίσει και μια νέα ερωτική σχέση που θα συζητηθεί. Την εμφάνισή του στη Μάνη θα κάνει και ο Δημοσθένης, ο εγκέφαλος του κυκλώματος για τον οποίο δουλεύει ο Κωνσταντίνος.

Μια ακόμα άφιξη που θα συζητηθεί είναι αυτή ενός ανιψιού του Λυκούργου. Πρόκειται για έναν όμορφο νέο γύρω στα 30, που φτάνει από την Αυστραλία και κουβαλάει μαζί του ένα μυστικό! Ο Δημοσθένης θα είναι ένας άντρας 50 ετών, ο οποίος θα γυρίσει μαζί με τη γυναίκα του για να βάλει τάξη στις επιχειρήσεις του, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης θα δούμε μια νέα κοπέλα γύρω στα 30 που θα προσλάβει βοηθό στο εργαστήριο η Μυρτάλη, μιας και η ίδια θα ασχοληθεί πιο πολύ με τις επιχειρήσεις των Βρεττάκων.

Eurovision 2022: Ανατροπή με τους Maneskin

σασμος μανωλης

Σασμός spoiler: Τι γίνεται όταν ο Μανόλης γνωρίζει την Κλαίρη στην οικογένεια του;