Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Το μέλλον Φιλίππου και Βασιλικής

Η Βασιλική τόσο με τον Φίλιππο, όσο και με την οικογένειά του. Άνοιξε τη δική της επιχείρηση και το δικό της σπιτικό. Ζει ευτυχισμένα, παρά τις δυσκολίες. Τι επιφυλάσσει η συνέχεια για το αγαπημένο μας ζευγάρι;
Φαίνεται πως η οικογένεια μεγαλώνει. Μπορεί τα προβλήματα για το ζευγάρι να ήταν και να είναι πολλά, όμως στο τέλος πάντα λάμπει η ελπίδα και η αισιοδοξία για το αύριο. Η Βασιλική, από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, όλα άλλαξαν στη ζωή της.

Είναι γεγονός πως η Βασιλική και ο Φίλιππος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ακόμη δυσκολία: Η κόρη του Δημοσθένη θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές τους και θα φέρει τα πάνω κάτω.
Η Ειρήνη θα φλερτάρει έντονα τον Φίλιππο, εξοργίζοντας την ξαδέλφη της, στην γη της ελιάς. Τα δύο αυτά κορίτσια θα συγκρουστούν, με τον Φίλιππο και την Χάιδω να δίνουν λύση στο πρόβλημα..
Φαίνεται πως οι εκπλήξεις δε σταματούν. η Βασιλική δεν είναι απίθανο να μείνει ξανά έγκυος, στην γη της ελιάς. Αυτό θα σκορπίσει τεράστια χαρά στην οικογένεια, η οποία θα στηρίξει τη Βασιλική σε κάθε της βήμα.

Μένει να δούμε εάν η Αρετή θα κάνει πίσω για χάρη του παιδιού της, αλλά και των εγγονιών της. Θα δούμε άραγε αλλαγή στη συμπεριφορά της;

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Η Εύα δίνει μια ευκαιρία στον έρωτα με τον Χρήστο

Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Τον συλλαμβάνουν για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη … Μαρίνα και Αντώνης θα σωθούν… από θαύμα!