Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Το φλερτάρισμα και οι ερωτοδουλειές του μακαρίτη

Η Ειρήνη έρχεται στη Μάνη κι είναι αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας είναι ατίθαση και αντιδραστική, δεν πηγαίνει στο σχολείο και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχει την καλύτερη σχέση με τους γονείς της και ζηλεύει αφόρητα τον αδερφό της.

Η Χάιδω τώρα έξαλλη από τις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για τις ερωτοδουλειές του μακαρίτη του άνδρα της με την Ασπασία επισκέπτεται την τελευταία στο σπίτι της και την απειλεί: «Ασπασία έμαθα για τη χαΐρια σου με τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου. Μη με κοιτάς. Βρήκα τα γράμματα που του έστελνες». Η Ασπασία ξαφνιάζεται από την αποκάλυψη της Χάιδως η οποία δεν την αφήνει να πει το παραμικρό και της ζητεί να συναντηθούν στο σπίτι της. «Αύριο το πρωί κόπιασε στο σπιτικό μου να μιλήσουμε. Θα λείπουν ο Φίλιππος κι η Βασιλική. Θα είμαστε μόνες. Μη και δεν έρθεις. Θα μπουκάρω πάλι εδώ. Συνεννοηθήκαμε;».

Η Χάιδω σηκώνεται και φεύγει αφήνοντας την Ασπασία να «βράζει στο ζουμί της». Την επόμενη μέρα η Ασπασία θα εμφανιστεί στο σπίτι της Χάιδως και μεταξύ των δύο γυναικών θα γίνει ο παρακάτω διάλογος. Ασπασία: «Η Ειρήνη είναι όντως κόρη του Δημοσθένη»

Χάιδω: «Εγώ θέλω να το δω με τα μάτια μου. Κοίταξε να πάρεις κρυφά δείγμα από τον άνδρα και την κόρη σου και να κάνεις ένα τεστ dna. Aσπασία θα το κάνεις αλλιώς δεν ξεμπερδεύεις μαζί μου. Μας το παίζεις κυρία και βγαίνεις και στα καφενεία να υποστηρίξεις τον άνδρα σου. Η αφοσιωμένη σύζυγος. Ενώ τα είχατε με τον Πέτρο την ώρα που εμείς σε τραπεζώναμε κι είχαμε φιλικές σχέσεις. Τέτοια κοροϊδία πια. Φταίω εγώ να βγω μετά με τη ντουντούκα»
Ασπασία: «Χάιδω όλα έγιναν όταν περνούσα μια μεγάλη κρίση στο γάμο μου με τον Δημοσθένη. Είχα γεννήσει τον Κίμωνα και ήθελα να τελειώσω τη Νομική. Αλλά ο Δημοσθένης ήταν ανένδοτος. Ήμουν έτοιμη να χωρίσω». Χάιδω: «Ασπασία περιμένω σύντομα να μου φέρεις νέα γι’ αυτό που σου ζήτησα. Αλλιώς θα δεις μιαν άλλη Χάιδω».

Η Ασπασία κι ο Δημοσθένης ντρέπονται για την συμπεριφορά της και γι’ αυτόν τον λόγο λένε ψέματα στους γύρω τους ότι είναι στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει όταν φτάνει η 17χρονη στην Αερόπολη. Αφού συγκρουστεί με τους γονείς της, θα βάλει σε κίνδυνο και τον γάμο της ξαδέρφης της. Όταν η Ειρήνη συναντά τον Φίλιππο στη «Γη της Ελιάς» αμέσως τον φλερτάρει, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, που η μικρή ξαδέρφη της Βασιλικής του ρίχνεται.
Η Ειρήνη τον διεκδικεί ανοιχτά και με κάθε τρόπο θέλει να τον κάνει δικό της. Ο Φίλιππος απευθύνεται στη μάνα του, αφού δεν μπορεί να το πει στη Βασιλική για να μην την ταράξει. Η Χάιδω τον διαβεβαιώνει ότι θα την κανονίσει η ίδια και να μείνει ήσυχος. Ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο της Ειρήνης;

Μπρους Λι: Πέθανε από υπερβολική κατανάλωση… νερού; Τι υποστηρίζουν επιστήμονες

Άγρια Γη spoiler: Ο Άρης ελπίζει πως θα συλληφθεί!