Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τη συμβουλεύει να απομακρυνθεί από τον Κουράκο

Η Ιουλία κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Ευτυχία, στη χώρα στην γη της ελιάς. Η Ευτυχία παραμένει στο ελαιοτριβείο και εργάζεται καθημερινά, δίπλα στη φίλη της Άννα.

Η Άννα συμβουλεύει την Ευτυχία να αποστασιοποιηθεί από τον Κουράκο και να κόψει τις σχέσεις της με οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Η Ευτυχία προσπαθεί να κρατήσει κρυφά τα συναισθήματά της, αλλά κάθε βράδυ το σπίτι της γίνεται κρυφό καταφύγιο για τον έρωτά της.

Ο Κουράκος έχει παραδοθεί πλήρως σε αυτή τη σχέση, αγνοώντας τις συνέπειες. Η Ευτυχία προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της, αλλά είναι μάταιο. Μια μέρα, η Ιουλία συναντά την Ευτυχία στον ελαιώνα και της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει τη μοίρα της.

Της ζητά να δειπνήσει μαζί της και να συζητήσουν για τη δουλειά. Η Ιουλία δείχνει ιδιαίτερη στοργή για τη νεαρή ηρωίδα, κάτι που την προβληματίζει πολύ. Μετά από αυτό το δείπνο, όλα θα αλλάξουν στη ζωή της Ευτυχίας. Θα τρέξει στην Άννα και θα αποκαλύψει την επιθυμία της να εξομολογηθεί τις αμαρτίες της στον παππά  του χωριού.

Με ανοιχτά πόδια χωρίς σοuτιέν: H πιο σέξι φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ μόλις ανέβηκε στο Instagram

Ανέκδοτο: Η ωραιότερη νύχτα …! Επικό Γέλιο