Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τη μεγάλη απόφαση σχετικά με την περιουσία παίρνει ο Ισίδωρος – Πώς θα αντιδράσει η Μυρτάλη;

Απόψε, Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 21:00, στο MEGA

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο ερωτικό δράμα «Η Γη της Ελιάς», το οποίο προβάλλεται κάθε βράδυ, από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00, στο MEGA.

Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 11 Απριλίου:

Ο Ισίδωρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, ανακοινώνει στη Μυρτάλη πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν το 50% της περιουσίας. Η απάντησή της, όμως, δεν είναι η αναμενόμενη.

Ακόμα, ο Κουράκος συνειδητοποιεί πως ο Ιάκωβος φιλοξενεί στο σπίτι του τον Στάθη και παρεξηγείται. Οι καβγάδες ανάμεσα στη Μέλπω και τον Λυκούργο δίνουν και παίρνουν. Έτσι, η Ισμήνη πλησιάζει τη Χάιδω και της μιλά ανοιχτά για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο Αποστόλης καλοκοιτάζει τη νέα εργάτρια, τη Σοφία (Κατερίνα Κοντού), κι αρχίζει να ζηλεύει.

Η Χάιδω αποφασίζει να συγχωρέσει τον Λυκούργο και να αφήσει στην άκρη την παρεξήγηση που προέκυψε με την άφιξη της Μέλπως. Η Αρετή συνεχίζει απτόητη να καταριέται την Εύα, ενώ αυτή τη φορά μπαίνουν στο στόχαστρό της η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, επειδή της ανέθεσαν την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα κινδυνεύει με καταστροφή λόγω ασθένειας στην καλλιέργεια, αλλά το ζευγάρι δεν δίνει την πρέπουσα σημασία, παρά τις επισημάνσεις του Φίλιππου. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία έχει αρχίσει να ζηλεύει τις επαφές του με τη Σοφία και αποφασίζει να το τραβήξει στα άκρα.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

Γιώργος Πιλίδης: H αγάπη του για την πάλη, τα οικονομικά προβλήματα και η στήριξη από τη μητέρα του

Αθηνά Οικονομάκου: Το καλοκαίρι θα βαφτίσει την κόρη της – Ποιο όνομα θα της δώσει;