Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Κωνσταντίνος από τα δίχτυα του Δημοσθένη;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έρχονται νέες ανατροπές καθώς ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Δημοσθένη, που τον έχει υπό τον έλεγχό του.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Κωνσταντίνος από τα δίχτυα του Δημοσθένη;

Παρά τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου να ξεφύγει από τον υπόκοσμο στο παρελθόν, ο Δημοσθένης τον είχε πάντα ανάγκη και δεν το επέτρεψε ποτέ.

Όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, ο Κωνσταντίνος γίνεται θύμα της όλης κατάστασης. Καθώς βρίσκεται εν μέσω μιας θανάσιμης κόντρας μεταξύ της συμμορίας του Δημοσθένη και της Κεφαλά, πυροβολείται, τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Ισμήνη βρίσκεται στο πλευρό του, βιώνει στιγμές αγωνίας καθώς η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ενώ προσπαθεί να καταλάβει πώς ο άντρας της μπήκε σε αυτό το χάλι.

θα πρέπει να ξεφύγει από τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί σε όλους για να μην αποκαλύψει τις παρανομίες που κινεί ο Δημοσθένης και στις οποίες έχει μπλέξει ο ίδιος.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος αναρωτιέται για το περιστατικό και προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για τη δράση των δύο αυτών συμμοριών από το Κουράκο. Καθώς ο Κωνσταντίνος παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο, νέοι χαρακτήρες και ανατροπές πλοκής εμφανίζονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Δημοσθένης θα αναγκαστεί να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο από τις δουλειές του, καθώς ο Λυκούργος δεν θα σταματήσει να ερευνά τι έκρυβε ο γαμπρός του και τι τον οδήγησε εκεί.

serfare.com

Αγγελική Ηλιάδη: Η φωτογραφία με ζαρτιέρες και σταυpoπόδι που έριξε το Instagram! – φωτογραφίες

Ντέιβ Μπατίστα: Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που κλέβει την παράσταση στη νέα ταινία του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα (pics+vids)