Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Θα χωρίσουν ως το τέλος της νέας χρονιάς

Ενώ όλοι περιμένουν τον Στάθη και την Ιουλία, φαίνεται πως οι δυο τους θα κάνουν την ανατροπή και θα παραμείνουν μαζί, ως το φινάλε. Άλλωστε, ο έρωτάς τους ήταν και θα είναι μεγάλος. Γεμάτη ανατροπές θα επιστρέψει η αγαπημένη μας σειρά. Ζευγάρια που αγαπήσαμε, ταυτιστήκαμε και πονέσαμε μαζί τους, θα βάλουν τέλος στη σχέση τους. Ποια θα είναι αυτά και πως θα χωρίσουν;

Σε αντίθεση με αυτούς, ο Κουράκος και η Ευτυχία θα περάσουν μεγάλη ταραχή. Μόλις ο Γιώργης μάθει πως η αγαπημένη του σκότωσε έναν άνθρωπο, όλα θα αλλάξουν μέσα του και το ζευγάρι αυτό θα διχαστεί αρκετά. Μέσα στους χωρισμούς της σεζόν, βρίσκονται και τα δύο ζευγάρια Κίμωνας – Δήμητρα και Χρήστος – Εύα. Ο Κίμωνας θα χάσει τη ζωή του, μετά από μία άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να μη τον αγκαλιάζει ποτέ ξανά..

Ο Χρήστος και η Εύα θα διαλυθούν ολοκληρωτικά, εξαιτίας του μωρού. Μόλις η Εύα πάρει την απόφαση να κάνει έκτρωση, θα κλείσει την πόρτα της στον Χρήστο, ανακοινώνοντάς του πως δεν υπάρχει γυρισμός. Ένα από τα ζευγάρια που θα ταλαιπωρηθεί πολύ, είναι ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι δυο τους θα διχαστούν και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες που θα πληγώσουν..

Η Δούκισσα Νομικού στις Μαλδίβες και ξεκίνησε το κράξιμο στα σχόλια

Survivor all star spoiler: “Μαλλιοτράβηγμα” στο Survivor … – Παίκτης έβαλε δικηγόρο να βλέπει επεισόδια!