Η Γη Της Ελιάς spoiler: Θα μπει στην φυλακή η Ευτυχία η όχι;

Η Ευτυχία θα κινδυνεύσει με φυλάκιση, με τους πρωταγωνιστές να μένουν άναυδοι. Ένα φρικτό γεγονός αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Μετά την Μαρίνα, σειρά έχει το επόμενο θύμα του Ανέστη, το οποίο και τον αποτελειώνει, η Ευτυχία δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ανέστη, στην προσπάθειά της να αμυνθεί. Ο Ανέστης πίνει και της επιτίθεται ξανά, αποφασισμένος να την κάνει δική του.

 

Η Ευτυχία χάνει τον έλεγχο και του ορμά. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Ανέστης πέφτει νεκρός στο έδαφος, λίγο μετά αφότου έχει δολοφονηθεί άγρια και ο Δημήτρης! Οι δύο αυτοί αδίστακτοι χαρακτήρες μας αποχαιρετούν, με το σοκ να είναι τεράστιο.

Όπως όλα δείχνουν, η Ευτυχία θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην γη της ελιάς, με τη μία από αυτές να αφορά τη φυλάκισή της. Θα καταφέρει να γλιτώσει, όπως η Μαρίνα, η θα κλειστεί στο κελί, πληρώνοντας το λάθος της να σκοτώσει τον βιαστή της;

Όλη η Μάνη είναι συγκλονισμένη. Εννοείται πως ο Λυκούργος θα αναλάβει κι επίσημα, μέσα από το νέο του δικηγορικό γραφείο, την υπόθεση. Η δεύτερη σεζόν έρχεται γεμάτη ανατροπές και μικρές ιστορίες που κόβουν την ανάσα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μάνα και κόρη ρεζίλη στη μέση του δρόμου

Βαρβάτες ποινές για Light και Snik: Μέχρι και διακοπή συμβολαίων