Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Στόχος του είναι να την σκοτώσει

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Αλέξης έχει αρχίσει και πάλι να χάνει τα μυαλά του. Αρνείται να πάρει τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα να βλέπει τον Μυρτάλη ως εχθρό του και οι αυταπάτες του να τον κάνουν να γίνει ψυχικά ασταθής.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Στόχος του είναι να την σκοτώσει

Ο Μυρτάλη αποφάσισε να μην του ξαναμιλήσει ποτέ. Τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή της μέχρι τώρα. Άλλωστε, αυτός ήταν που την προκάλεσε τον χωρισμό της με τον Χρήστο και τις ρήξεις με την καλύτερή της φίλη, Μαρίνα.

Οι δυο τους κρατούν αποστάσεις, κάτι που αναστατώνει τον Αλέξη. Δεν αντέχει να είναι μακριά της και κάνει ό,τι μπορεί για να την προσεγγίσει ξανά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι κόποι του είναι μάταιες και τα πάντα γύρω του καταρρέουν. Μόνο μια ιδέα κυριαρχεί στο μυαλό του Αλέξη: να σκοτώσει τον Μυρτάλη για να είναι επιτέλους ήσυχος. Ο Αλέξης βγάζει ξανά τον παλιό του εαυτό:

Αρχίζει να ακολουθεί τη Μυρτάλη, χωρίς να την αντιληφθεί, και αρχίζει να σχεδιάζει τη δολοφονία της. Σκέφτεται τον καλύτερο τρόπο να το κάνει και πώς μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Όσο περνούν οι μέρες, η εμμονή του Αλέξη να σκοτώνει τον Μυρτάλη δυναμώνει. Γίνεται όλο και πιο παρανοϊκός.

serfare.com

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε

Καίτη Γαρμπή: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις εκλογές