Η Γη της Ελιάς spoiler: Στέφανος κι Ελένη ετοιμάζουν βαλίτσες

Η Αρετή, γίνεται ακόμη πιο φορτική απέναντι στον γιο της. Αφού τον χώρισε από την Ελένη, του ζητάει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, κάνοντας έντονο ψυχολογικό πόλεμο. Οι μέρες περνούν και ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως δεν έπρεπε να αφήσει την Ελένη να φύγει από κοντά του.

Εκείνος μέσα του αντιλαμβάνεται πως ο Στάθης είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να δώσει ποτέ την ελευθερία στην μητέρα του να επεμβαίνει στη ζωή του. Ο Στέφανος βυθίζεται στις σκέψεις του και αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του.

Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, βρίσκεται στη φυγή. Έτσι, χωρίς δισταγμό, ο Στέφανος πλησιάζει την Ελένη, ζητώντας της συγγνώμη. Εκείνη, αν και διστακτική, αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Άλλωστε ο Καπερνάρος ήταν ο μεγάλος της έρωτας και αυτό δεν αλλάζει.

Οι δυο τους ανακοινώνουν ξανά πως είναι ζευγάρι. Η Αρετή, φανερά ενοχλημένη από αυτή την εξέλιξη, ξεσπά άσχημα στον γιο του! Κατηγορεί την Ελένη πως τον ξελόγιασε για ακόμη μια φορά.

Ο Στέφανος, απογοητευμένος, κλείνει τα αυτιά του, οριστικά. Εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει οριστικά από τη Μάνη, παίρνοντας φυσικά μαζί του την αγαπημένη του.

Η Ελένη, απογοητευμένη και φοβισμένη από τα τελευταία γεγονότα με τον Αλέξη, ετοιμάζει βαλίτσες για να σταθεί πλάι στον καλό της.

Έλενα Παπαρίζου: Θυμάται το ατύχημα που είχε στη Eurovision

H Γη της Ελιάς spoiler: Τα βάσανα τελειώνουν για Βασιλική και Φίλιππο!