Η Γη της Ελιάς spoiler: Στέφανος και Ελένη ξανά μαζί;

i gi tis elias

Η Ελένη χωρίζει με τον Ανέστη, την ίδια στιγμή που χωρίζει και ο Στέφανος με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη φεύγει στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τη γνωριμία της με τον Θοδωρή, τον φίλο του Λεωνίδα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση βρίσκεται καθοδόν, με την Μυρτάλη να πετάει στα σύννεφα, τόσο για τη νέα γνωριμία, όσο και για το επαγγελματικό της άνοιγμα.

Ο Ανέστης προσπαθεί να πείσει την Ελένη να γυρίσει, όμως είναι μάταιο. Εκείνη φοβάται πως θα επιστρέψει ο βίαιος εαυτός του και θα πάθει κακό. Μετά από όσα της είπε ο Κουράκος για το παρελθόν του, η ηρωίδα της σειράς αποφάσισε να απομακρυνθεί οριστικά.

Όσο ο Ανέστης τα βάζει με την Ευτυχία, τόσο η Ελένη κοιτάζει να φτιάξει το μέλλον της, δίπλα σε έναν άλλον άντρα, γνώριμο. Το γεγονός πως ο Στέφανος χώρισε, δε θα περάσει απαρατήρητο από την Ελένη, στην γη της ελιάς.

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την ηρωίδα αυτή να πλησιάζει ξανά τον γοητευτικό νεαρό, με τις ευχές -φυσικά- της Αρετής. Το ερώτημα, όμως, παραμένει το εξής: Θα δώσει μία ευκαιρία ακόμη ο Στέφανος; Θα είναι ξανά μαζί το ζευγάρι αυτό ή το τέλος τους έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό;

Ποια θα είναι η αντίδραση της Μυρτάλης, όταν μάθει πως ο πρώην της επέστρεψε στο πλευρό αυτής της γυναίκας; Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη μας σειρά και κανένα ζευγάρι δε μένει ανεπηρέαστο.

Ελεονώρα Μελέτη: Τελείωσε τον SNIK με 6 λέξεις

Survivor spoiler 24/01: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!