Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στάθης και Αρετή πλησιάζουν ξανά την κόρη τους

i gi tis elias

Κι όμως, η Βασιλική θα καταφέρει να έρθει ξανά κοντά με τους γονείς της, στην γη της ελιάς. Κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της θα θορυβήσουν τόσο τους Στεφανέους, όσο και τους Καπερνάρους.

 

Η νεαρή ηρωίδα της σειράς μένει με την μητέρα του συντρόφου της, την Χάιδω. Ζει στο σπίτι τους, μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Αρετή και ο Στάθης, γεμάτοι οργή, έχουν κλείσει κάθε πόρτα στο παιδί τους.

Η Βασιλική, αν και θλιμμένη με αυτή την κατάσταση, παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μόνο που κάποιες μικρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, θα χτυπήσουν τον συναγερμό στις δύο οικογένειες!

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Βασιλική θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με την Χάιδω να είναι στο πλευρό της. Έντονοι πόνοι και μία μικρή αιμορραγία θα τρομάξουν την ίδια, αλλά και τους γιατρούς.

Ο γυναικολόγος θα της προτείνει να μένει στο σπίτι, ξαπλωμένη. Απαγορεύεται να βγαίνει, να περπατά πολύ, να κουράζεται. Έτσι, λοιπόν, η Βασιλική θα επιστρέψει στο σπίτι της Χάιδως, περνώντας αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Η Αρετή και ο Στάθης δε θα αργήσουν να μάθουν πως η κόρη τους νοσηλεύτηκε. Αμέσως, θα συνειδητοποιήσουν πως είναι πολύ σκληροί και πως το παιδί τους τούς έχει ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, αργά και σταδιακά θα γίνουν κάποια μικρά βήματα “επανένωσης”, με τον Στάθη και την Αρετή να πλησιάζουν ξανά την κόρη τους.

Η Βασιλική θα νιώσει ολοκληρωμένη που έχει ξανά τους γονείς της δίπλα της στην γη της ελιάς και οι ετοιμασίες για την γέννα θα ξεκινήσουν ευχάριστα.

Άγιος Παΐσιος spoiler: Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Spoilers

Στίβος: Η αγωνιστική δράση στην Ευρώπη- Όρια και ρεκόρ