Η Γη της Ελιάς spoiler: Σοβαρό πρόβλημα με το μωρό;

Ο Φίλιππος γεμάτος ενοχές κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πολύ στεναχωρημένος και από το κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεται διαρκώς το ατύχημα.

Ο γιατρός ενημερώνει πως η κατάσταση του μωρού παραμένει αμετάβλητη και ότι θα επιτρέψουν να το επισκέπτονται 2 φορές τη μέρα. Η Βασιλική επισκέπτεται επιτέλους το μωρό της, που παραμένει σε κώμα, μπορεί τώρα να βάλει το χέρι της μέσα από τις ειδικές εισόδους που έχει η θερμοκοιτίδα και να το χαϊδέψει.

Η Βασιλική είναι λιπόθυμη μετά τα δυσάρεστα νέα και ο Στάθης με την Χάιδω προσπαθούν να την συνεφέρουν. Η Βασιλική και η Χάιδω κάνουν τάμα και προσεύχονται να κρατήσουν την μικρή Στέλλα ξανά στην αγκαλιά τους. Η θλίψη τους είναι τεράστια και κανείς δεν είναι σε θέση να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν το μωράκι της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά τους ενημερώνουν για πιθανή εγκεφαλική βλάβη με άγνωστες συνέπειες στην κινητικότητα, στην ομιλία, στην δυνατότητα επικοινωνίας.

Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος καθώς σκέφτεται συνεχώς το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω τους και νοιώθει τύψεις.

Ο Φίλιππος παίρνει το πολυπόθητο εξιτήριο αλλά οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να μείνει στο νοσοκομείο κοντά στην οικογένειά του. Η Βασιλική μαλακώνει και φαίνεται να τον συγχωρεί.

«Ερωτευμένη ξανά η Άντζελα Γκερέκου»; Η αποκάλυψη της ηθοποιού και ο άγνωστος γάμος!

instagram

Αγγελική Ηλιάδη: Φόρεσε μπικίνι και… κόλασε το instagram