Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου δε θα εξελιχθεί όμορφα,

Η Γη της Ελιάς spoiler

Μπορεί το ζευγάρι να είναι ενθουσιασμένο και ο Μάνος να ανακοινώνει παντού πως θα παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, η Μαρίνα, όμως, κάνει άλλες σκέψεις.

 

Ο Μάνος φαίνεται πως θέλει να εκδικηθεί τον πατέρα του, με κάθε τρόπο. Έτσι, του τονίζει πως θα παντρευτεί την Μαρίνα τον Μάρτιο με θρησκευτικό γάμο, στην εκκλησία της Αρεόπολης! Το ίδιο ανακοινώνει και στην Χάιδω, η οποία βγαίνει εκτός εαυτού.

Η Μαρίνα ξεκινάει τις ετοιμασίες, ευτυχισμένη. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως έχει ξεκινήσει ένας ατέρμονος πόλεμος στην οικογένεια, δίχως τέλος. Ο Ισίδωρος κατηγορεί τον γιο του για την κλοπή του θησαυρού, με τη σχέση πατέρα και γιου να κρέμεται από μία κλωστή.

Ο Ιάκωβος, θέλοντας να προλάβει το μεγαλύτερο κακό, ζητάει από την Μαρίνα να μιλήσουν. Εξηγεί στη νεαρή ηρωίδα πως πρέπει να σκεφτεί καλύτερα το ενδεχόμενο του θρησκευτικού γάμου και πως πρέπει να ζητήσει μία μικρή “παράταση” χρόνου από τον σύζυγό της.

Εκείνη πείθεται από τα λόγια του και τρέχει στον Μάνο, ζητώντας του να αναβάλλουν τον γάμο τους για Σεπτέμβρη. Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν ξανά στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο γάμος του Μάνου και της Μαρίνας να “παγώνει”.

Ο Ισίδωρος πανηγυρίζει για τη μικρή νίκη του, ο Μάνος, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Τί θα συμβεί με το ζευγάρι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Spoilers

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό: Πότε θα αποζημιωθούν. Τι απαντά η εταιρεία

Spoilers

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς