Η Γη Της Ελιάς spoiler: Σκάνδαλο στην Αρεόπολη – Ποιος τρέχει να κρυφτεί;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σκάνδαλο στην Αρεόπολη – Ποιος τρέχει να κρυφτεί;

Σκάνδαλο θα ξεσπάσει στην Αρεόπολη με την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί σε τόσο άσχημη θέση που θα μαζέψει εν μία νυκτί τα πράγματά της, με σκοπό να δραπετεύσει από αυτή την “φυλακή” που την πνίγει.

 

Όλα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Η κατάσταση θα χειροτερεύσει, όταν ο Ισίδωρος μάθει το μεγάλο της μυστικό: Η μητέρα της Αθηνάς είχε κλειστεί στη φυλακή για φόνο. Αυτό θα το χρησιμοποιήσει ο Βρεττάκος, με στόχο να την κάνει να του πουλήσει το μερίδιό της.

Ο σκοπός του είναι να έχει όλη την περιουσία του Ιπποκράτη στα χέρια του. Θέλει να βάλει όρια στην Μυρτάλη, για να μη διεκδικήσει ξανά μέρος της περιουσίας. Η Αθηνά δεν υποχωρεί. Η κατάσταση, όμως, όλο και χειροτερεύει…

Ο Ισίδωρος ξεκινάει τις απειλές, με την Αθηνά να μη δίνει σημασία. Μέχρι που το παρελθόν της δημοσιεύεται σε όλες τις τοπικές εφημερίδες. Το σοκ είναι τεράστιο. Όλοι ξέρουν πως η μητέρα της είχε φυλακιστεί για έναν φόνο.

Η Αθηνά μαζεύει όλα της τα πράγματα και εγκαταλείπει την Αρεόπολη, στην γη της ελιάς. Δε θέλει να ξανά γυρίσει, νιώθει τεράστια ντροπή και δεν ξέρει πως θα αντικρίσει ξανά τους αγαπημένους της. Όλα έχουν διαλυθεί.

Φεύγει σαν κυνηγημένη. Πηγαίνει στο Σούνιο, χωρίς να αποκαλύψει στην μητέρα της την αλήθεια. Μένει εκεί, αποφασισμένη να βγάλει από τη ζωή της τους Βρεττάκους. Και το καταφέρνει με έναν τρόπο σκληρό…

Spoilers

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Οριστικά νωρίτερα η πληρωμή

Spoilers

Ξέσπασμα Κοτανίδου για τις ΜΕΘ – “Δεν γίνεται επιλογή ασθενών αλλά διαλογή”