Η Γη Της Ελιάς spoiler: Προβλήματα με Εύα και Στάθη … τι θα συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι;

Από τη μία η Αρετή που δε λέει να αφήσει το ζευγάρι στην ησυχία του και από την άλλη, οι εξελίξεις στη Μάνη που τρέχουν. Δύσκολα τα πράγματα για την Εύα και τον Στάθη κι ένα ακόμη αγκάθι έρχεται να σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους.

Η Γη Της Ελιάς

Ο Στάθης είναι ευτυχισμένος με την Εύα και τον βοηθάει να ξεπεράσει τη μεγάλη του αγάπη την Ιουλία.

Η γυναίκα του όμως, δε θα τον αφήσει τόσο εύκολα να ευτυχήσει. Η εμμονή της μαζί του είναι τόσο μεγάλη που την ωθεί σε αποτρόπαιες πράξεις. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πλησίασε την Εύα και της επιτέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η γυναίκα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Η Αρετή, όμως, συνέχισε τα απανωτά χτυπήματα, αφού πέταξε τον Στάθη έξω από το σπίτι και τον άφησε άφραγκο, όπως και την κόρη της την Βασιλική.

Το πρώην ζεύγος βρίσκεται στα μαχαίρια κι η Εύα δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Παρακαλάει τον Στάθη να φύγουν από την Μάνη, να πάνε στην Αθήνα, να ξεσκάσουν και να κάνουν μία νέα αρχή.

Ο Στάθης, όμως, στη «Γη της Ελιάς», αρνείται να πάει με την Εύα στην Αθήνα, αφού όλη η οικογένειά του και οι αγαπημένοι του είναι στη Μάνη. Δεν μπορεί να αφήσει την κόρη του έτσι απροστάτευτη, ειδικά τώρα που η μητέρα της κι ο αδερφός της της κάνουν τέτοια επίθεση.

Η Εύα τον ικετεύει, αλλά εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Άλλη μία απογοήτευση απομακρύνει την Εύα. Εάν ο Στάθης γρήγορα δεν πράξει σωστά, μπορεί να την χάσει από τη ζωή του. Η πολιτικός μηχανικός πήγε στη Μάνη για να χαλαρώσει, όχι για να μπλέξει σε έναν ατέρμονο κύκλο οικογενειακών προβλημάτων.

Τι θα συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει ηλιοθεραπεία και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη – φωτο/video

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αρραβωνιάστηκαν … δείτε το ενυπωσιακό μονόπετρο – video