Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι Νέοι εραστές του δεύτερου κύκλου

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος, ο προσεκτικά συγκαλυμμένος αρχηγός της τοπικής μαφίας, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει πόση θυσία τον απόλυτο έλεγχο τής Αρεόπολης και να αναδειχθεί, σε νέο ολιγάρχη, κάνοντας πέρα τα παραδοσιακά «τζάκια» της περιοχής, όπως είναι η οικογένεια Βρεττάκου. Η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Χρήστο, ανιψιό του Λυκούργου, που επιστρέφει μετά από χρόνια στην Αρεόπολη.

Εκείνος, όμως, έχει να αναμετρηθεί, με παλαιούς λογαριασμούς που στοιχειώνουν το παρελθόν του και απειλούντο μέλλον του. Νέοι έρωτες, σφοδρές συγκρούσεις, έντονο, σκοτεινό παρασκήνιό και βαθιά κρυμμένα μυστικά, που έρχονται στο φως και σκορπούν τρόμο, θα δώσουν τον τόνο στη συνέχεια της.

 

Η Αρετή, αφού πήρε το μάθημά της και έμεινε ολομόναχη, στερημένη από φροντίδα και τρυφερότητα, ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα του Θανάση. Η καρδιά και το σώμα της διψούν, αλλά ο έρωτας είναι κάλπικος. Πρόκειται για τον άνθρωπο που άφησε την Αναστασία λίγο πριν από το γάμο τους στα κρύα του λουτρού και εξαφανίστηκε στην Αυστραλία με μια πλούσια τουρίστρια. Ο Ιάκωβος, βαθιά ερωτευμένος με την Αθηνά, αναγκάζεται να τη χωρίσει, κρύβοντάς της ότι είναι βαριά άρρωστος. Φεύγει στην Ισπανία, για να υποβληθεί σε θεραπείες, έχοντας λίγες πιθανότητες να μείνει ζωντανός. Θα τα καταφέρει;

Ο θάνατος της Φανής αφήνει πεντάρφανη τη μικρή Αγγελική, η οποία αναγκαστικά καταλήγει σε ίδρυμα, καθώς η υιοθεσία της από την εισαγγελέα ήταν παράνομη. Ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την Αντιγόνη προσπαθούν να πάρουν τη μικρή κοντά τους.

Τα εμπόδια που ορθώνονται είναι μεγάλα. Η Αντιγόνη έρχεται όλο και πιο κοντά με το παιδί και αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να αποδείξει ότι είναι η βιολογική μητέρα του. Γεγονός που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το νόμο, για παράνομη αγοραπωλησία βρέφους, προκαλώντας πληγή στο κύρος των Βρεττάκων. Η Αθηνά, όταν μαθαίνει την ιστορία, αποφασίζει να υιοθετήσει τη μικρή Αγγελική και ενημερώνει τον Ισίδωρο, ο οποίος, όμως, έχει μεγάλες αντιρρήσεις.

Η Γη της ελιάς: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν την μικρή Αγγελική!

Κατερίνα Λέχου: Δείτε την πριν την πλαστική -φωτο