Η Γη Της Ελιάς spoiler: Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη! Ποιοι χωρίζουν;

Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη. Ποιοι χωρίζουν τους δρόμους τους και βυθίζονται στο απόλυτο κενό; Ένα ακόμη ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά. Δύο χαρακτήρες πιάνονται στα χέρια, λήγοντας την όμορφη ιστορία τους, με άσχημο τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς

Τα όνειρα που έκαναν για το κοινό τους μέλλον, διαλύθηκαν. Ο Λεωνίδας και η Άννα αποφασίζουν να τραβήξουν μία διαφορετική πορεία. Μετά την ασθένεια στο θερμοκήπιο και την καταστροφή στις καλλιέργειες, οι εντάσεις ξεσπούν και το ζευγάρι διχάζεται.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Ο Λεωνίδας ζητάει να πουλήσουν το θερμοκήπιο, για να πάρουν κάποια χρήματα πίσω. Η Άννα είναι κάθετη.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρατήσει τα όνειρά της. Έτσι, ο Λεωνίδας επιστρέφει στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, αφήνοντας την Άννα μόνη της.

Οι δυο τους ξεκινούν έναν ατελείωτο καυγά, με τον Λεωνίδα να χωρίζει επεισοδιακά την Άννα.

Ο έρωτας, πλέον, έχει χαθεί. Δεν αισθάνεται το ίδιο απέναντί της, νιώθει διαλυμένος, προδομένος. Από την άλλη πλευρά, η Άννα κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει ξανά. Θα είναι ο χωρισμός αυτός οριστικός, ή θα υπάρξει επανένωση, μακριά από το θερμοκήπιο;

Survivor spoiler: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κολυμπάει και ανεβάζει τη θερμοκρασία – φωτο

Ελένη Φουρέιρα: Προκαλεί ταχυπαλμίες με το λευκό μπικίνι της (ΦΩΤΟ)