Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία μία δεύτερη ευκαιρία!

Antigone Kouloukakos

Η Ιουλία έχει αναλάβει πλέον διοικητική θέση στο ελαιοτριβείο, αλλά ένα τεράστιο επαγγελματικό λάθος θα της κοστίσει πολλά, στη «Γη της Ελιάς». Ποιος ευθύνεται για την παράτολμη κίνησή της;

 

Μετά το αίτημα της Ιουλίας στον Ισίδωρο, ο αδερφός της της χάρισε μία πολύ ισχυρή θέση στην οικογενειακή επιχείρηση. Καθημερινά η Ιουλία ασχολείται με το ελαιοτριβείο κι έχει αφοσιωθεί πολύ στις νέες αρμοδιότητές της. Μία συνάντηση, όμως, θα την αναστατώσει και θα τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο λόγος φυσικά για τον Στάθη, ο οποίος έχοντας μάθει ότι η γυναίκα της ζωής του δουλεύει εκεί, σπεύδει να την προσεγγίσει. Η πρόφαση είναι ξεκάθαρα επαγγελματική, σύντομα όμως η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Στάθης δεν καταφέρνει να συγκρατηθεί και λυγίζει. Ζητάει από την Ιουλία να είναι ξανά μαζί και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Ιουλία έρχεται σε αμηχανία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον απομακρύνει. Του ζητάει να σταματήσει κάθε προσπάθεια, αφού δε θέλει καμία επαφή μαζί του, πόσο μάλλον στη δουλειά της. Η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό και για να μπορέσει να τον απομακρύνει καταφεύγει σε ένα τεράστιο επαγγελματικό λάθος στη «Γη της Ελιάς» που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην οικογένεια.

Η κατάσταση γρήγορα θα λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις με την γυναίκα να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Στάθης εξακολουθεί να την πολιορκεί χωρίς να καταλαβαίνει πως εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της. Πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος όταν μάθει τι έκανε η Ιουλία;

Spoilers

Βιασμός στα Κάτω Πατήσια: Διαμαρτυρία έξω από τον Ιερό Ναό

Spoilers

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 30-01-2022