Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης το ρίχνει στο ποτό για να πνίξει τον πόνο του

Η Γη Της Ελιάς

Η νέα καθημερινότητα των Καπερνάρων είναι εφιαλτική. Ο Στάθης γίνεται αλκοολικός στην γη της ελιάς, πνίγοντας τον πόνο του στο ποτό, προκειμένου να ξεχάσει. Η Αρετή συνεχίζει να είναι σε άσχημη κατάσταση, πιέζοντας καθημερινά τον Στάθη.

 

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί, με αποτέλεσμα ο έλεγχος που ασκείται να είναι τεράστιος. Ο Στάθης φτάνει στα όριά του, προσπαθώντας να είναι καλός σύζυγός, αλλά και καλός πατέρας. Όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Οι τύψεις τον βασανίζουν, όπως και ο μεγάλος του έρωτας για την Ιουλία. Προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά, παρόλο που είναι σίγουρος πως δε θα ξανά γυρίσει στην αγκαλιά της. Ένα γεγονός θα τον οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή.

Η Ιουλία προσπαθεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της, με τις ευλογίες του Ισίδωρου και του Ιάκωβου. Ο Γιώργης Κουράκος είναι διαρκώς στο πλευρό της, δείχνοντας διατεθειμένος να την κάνει να ξεπεράσει τον Στάθη.

Εκείνη, παρασύρεται στη δύνη του νέου έρωτα, αφήνοντας πίσω της το πονεμένο παρελθόν. Μπορεί η καρδιά της να ανήκει ολοκληρωτικά στον Στάθη, το μυαλό της όμως την πιέζει να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Στάθης βλέπει μαζί την Ιουλία και τον Γιώργη και καταρρέει. Βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα να πίνει διαρκώς για να ξεχάσει. Η Αρετή τον βλέπει διαρκώς μεθυσμένο και φοβάται. Ο Στάθης γίνεται αλκοολικός στην γη της ελιάς και ξεσπά διαρκώς.

Όλα αυτά, μέχρι η Αρετή να περπατήσει ξανά και ο Στάθης να πάρει την μεγάλη απόφαση να την χωρίσει…

The Bachelor 2 spoiler: H vτροπιαστική εικόνα παικτριών που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Spoilers

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας θεωρεί τον Δούκα εραστή της Ζωής