Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Ο Στάθης Καπερνάρος, στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα γίνει μάρτυρας ενός ακραίου γεγονότος που θα τον προβληματίσει πολύ και θα τον αναγκάσει να αναλάβει δράση παρόλο που η αστυνομία δεν θα του το επιτρέψει. Μια υπόθεση αρπαγής ενός αγοριού θα εκχυλιστεί μπροστά στα μάτια του με αποτέλεσμα να μπαίνει άθελά του στο μάτι του κυκλώνα.

Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να δούμε προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ρουφουλέα ο οποίος θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολλών στην Μάνη. Για τι χαρακτήρα πρόκειται και πως θα εμπλακεί μαζί του ο Στάθης Καπερνάρος;

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, τον άνθρωπο που καταστρώνει την αρπαγή του νεαρού αγοριού και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί επιχείρηση αιφνιδιασμού και να συλληφθεί. Ωστόσο αγνοεί πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Η αστυνομία είναι έτοιμη να παρέμβει, ενώ ο Στάθης λίγο νωρίτερα από την αστυνομία, αποφασίζει να αυτονομηθεί και να δράσει μόνος του ώστε να πάρει πίσω το παιδί.

Έτσι αρπάζει ένα όπλο και το στρέφει στον Ρουφουλέα, όπου με την απειλή του απαιτεί να του δώσουν πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία και ο Ρουφουλέας με μια γρήγορη κίνηση πυροβολεί τον Στάθη, που πέφτει κάτω αιμόφυρτος, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Έτσι τον βρίσκουν οι αστυνομικοί, που καλούν ασθενοφόρο και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μετά τον Πάνο Μουζουράκη… νέα κόντρα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Δύσκολες ώρες … παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της μετά από 9 χρόνια γάμου