Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης γοητεύεται από την Εύα και τα παρατάει όλα

Η Γη Της Ελιάς spoiler

Ο Στάθης γοητεύεται από την Εύα και είναι έτοιμος να τα εγκαταλείψει όλα, προκειμένου να ζήσει μαζί της στην Αθήνα. Η νέα αυτή ηρωίδα, έρχεται στη Μάνη, προσωρινά. Ο νέος αυτός έρωτας, θα φέρει αρκετούς μπελάδες.

 

Έχοντας κληρονομήσει κάποια χωράφια στο Πόρτο Κάγιο, ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα, χωρίς να έχει στόχο να μείνει μόνιμα στην περιοχή. Η ζωή της, η δουλειά της και το μέλλον της βρίσκονται στην Αθήνα. Το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες, δε θα αργήσει να φουντώσει.

Ο Στάθης θέλει να περνάει χρόνο μαζί της, να είναι στο πλάι της… Μόνον η Εύα κατάφερε να τον “τραβήξει” από τον βούρκο της απελπισίας. Η κατάσταση στο σπίτι με την Αρετή είναι εφιαλτική. Η γυναίκα του δε τον αφήνει να μιλάει με το παιδί του, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο, εξαιτίας της πρόωρης εγκυμοσύνης.

Η Εύα, συνειδητοποιεί πως ο Στάθης είναι ο άντρας της ζωής της και του ζητάει να αφήσει την γη της ελιάς, για να την ακολουθήσει στην Αθήνα. Αυτή η πρόταση θα βάλει σε σκέψεις τον πρωταγωνιστή. Όσο εκείνος ετοιμάζει βαλίτσες, τόσο η Αρετή εξοργίζεται.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Στάθη να αναθεωρήσει αρκετά. Από τη στιγμή που η Ιουλία του φώναξε πως είναι ευτυχισμένη με τον Κουράκο, θέλει να κάνει και αυτός το ίδιο με την Εύα. Μόνο που εκείνη δεν έχει σκοπό να μείνει στη Μάνη, μόνιμα.

Με ποιον τρόπο θα τον κρατήσει κοντά της αυτή τη φορά; Ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στην Εύα Δήμα; Νέες εντάσεις έρχονται στο σπίτι του Καπερνάρου…

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι πόνοι έχουν πιάσει την Βασιλική νωρίτερα, η κατάστασή της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα η ίδια να γεννά στους 7 μήνες της εγκυμοσύνης της

12 χρόνια χωρίς ΠΑΣΟΚ: Να ζητήσουμε όλοι δημόσια συγγνώμη από την ΠΑΣΟΚάρα μας