Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Στάθης φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και βγάζει όπλο!

Ο Καπερνάρος είχε συγκλονιστεί από την απαγωγή που πραγματοποιήθηκε μπροστά στα μάτια του κι έκτοτε ανέλαβε τον ρόλο του ντετέκτιβ ψάχνοντας απεγνωσμένα τον άτομο που βρισκόταν πίσω από το έγκλημα. Ο Στάθης παθαίνει εμμονή με το κύκλωμα απαγωγέων ανηλίκων και αναλαμβάνει δράση παρακολουθώντας εκ νέου τον Ρουφουλέα.

Ο Στάθης φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και βγάζει όπλο!

Έχει βρει ότι πίσω από αυτήν την υπόθεση κρύβεται ο Ρουφουλέας, κάτι που ανακοινώνει στη Δήμητρα και τον Κουράκο, οι οποίοι του ζητούν να μην ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση και να την αφήσει στους αστυνομικούς.
Παρόλα αυτά, ο Στάθης δεν καθησυχάζεται και συνεχίζει τις παρακολουθήσεις, ενώ στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά προκειμένου να αποκτήσει σχέσεις με τους δράστες. Ο Ρουφουλέας, όμως, βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, αφού έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί κι έτσι του ζητά να βρεθούν προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση.

Ωστόσο, ο Στάθης έχει ήδη οργανώσει το δικό του σχέδιο και μόλις εμφανιστεί ο Ρουφουλέας, τον απειλεί με όπλο και του ζητά να φέρει πίσω το μικρό αγόρι που απήγαγε. Η κατάσταση, όμως, δε θα αργήσει να ξεφύγει κι ο Καπερνάρος θα βρεθεί μπλεγμένος. Θα καταφέρει άραγε να βγει ζωντανός απο αυτή την περιπέτειά

Ζώδια: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Μαύρο ρόδο spoiler: Αυτός είναι ο νεκρός άντρας! Χαμός στην Γερακιανή