Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο νέος δρόμος του Φίλιππου και ο ρόλος του Λυκούργου!

Spoilers

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

 

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο νέος δρόμος του Φίλιππου και ο ρόλος του Λυκούργου!
Δευτέρα 22/11/21

Επεισόδιο 81&82 – Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του. Ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος. Μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία. Εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη. Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα.

Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της. Ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.τραβώνει το θέμα των λύτρων με τους απαγωγείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός απειλεί να σκοτώσει την Αργυρώ

Spoilers

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος ανοίγει τη διαθήκη του Ιπποκράτη