Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Μάνος νούμερο ένα πρόσωπο της εταιρείας

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Με τρομερή σιγουριά και στοχευμένες κινήσεις ο Ισίδωρος έπαιξε το παιχνίδι της Μυρτάλης, καταφέρνοντας να πάρει αυτό που ήθελε. O Ισίδωρος αποδεικνύεται πολύ σκληρός παίκτης για την Μυρτάλη, η οποία βλέπει τα πάντα να διαλύονται γύρω της.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Μάνος νούμερο ένα πρόσωπο της εταιρείας

Απο την άλλη ο τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε στην Αρεόπολη ένας παλιός δεσμός του Αποστόλη η Νανά με την οποία είχε χωρίσει άσχημα. Με τη βοήθεια της Άννας και πάλι η Νανά με τον Αποστόλη ήρθαν ξανά κοντά. Μάλιστα ο Αποστόλης της βρήκε δουλειά στα κτήματα των Βρεττάκων και όλα έδειχναν να κυλούν αρμονικά.

Όμως όπως φαίνεται και η σχέση Νανάς – Αποστόλη δεν θα κρατήσει πολύ. Η Νανά δεν φαίνεται ευχαριστημένη από τη νέα της δουλειά στα κτήματα και εν γένει από τη διαμονή της στη Μάνη. Δείχνει να δυσφορεί κάτι που καταλαβαίνει και η Άννα η οποία προειδοποιεί σχετικά τον Αποστόλη για να μην πέσει ξανά από τα σύννεφα».

Πίσω στην Μυρτάλη, η νεαρή κοπέλα έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη και δανείστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Αμφότεροι όμως φάνηκε να βρίσκονται πολύ πίσω από τον Ισίδωρο ο οποίος είχε προνοήσει για τα πάντα. Όταν η Μυρτάλη βρέθηκε σε δυσχερή οικονομική θέση ο Ισίδωρος πλήρωσε το μερίδιο της, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το 51% των μετοχών της εταιρείας, κάτι που τον καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό.

Σε πρόσωπο κλειδί πλέον στην εταιρεία μετατρέπεται ο Μάνος, με τον Ισιδωρο να του παραχωρεί τη διαχείριση του μεριδίου του. Η Μυρτάλη απ’ την άλλη έχει να αντιμετωπίσει μόνο εχθρούς ενώ τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να την πνίγουν. Ποιος θα σταθεί δίπλα της και θα της προσφέρει ένα χέρι βοηθείας;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Γουάντα Νάρα: Γιόρτασε το Μουντιάλ στο κρεβάτι με τιγρέ εσώρουχα – φωτογραφία

Salma Hayek: Όταν η Σάλμα Χάγιεκ μας έδειχνε τα τεράστια προσόντα της και… κατεδάφιζε το internet – φωτο / βιντεο