Η γη της ελιάς spoiler: Ο Μάνος και Σωκράτης μαλώνουν άγρια – Ο λόγος;

Οι μέρες περνούν και τα αποτελέσματα βγαίνουν. Ο Σωκράτης ενημερώνεται τηλεφωνικά πως το παιδί αυτό είναι δικό του. Οργισμένος από τα ψέματα της Αντιγόνης, ξεπερνάει τα όρια και ορμά στο σπίτι των Βρεττάκων.

Ο Μάνος και ο Σωκράτης σύντομα θα πιαστούν στα χέρια, στην γη της ελιάς, για χάρη της μικρής Αγγελικής. Όλα ξεκινούν, όταν ο Σωκράτης κάνει παράνομα τεστ DNA, παίρνοντας κάποιες τρίχες της μικρής. Τα ψέματα της Αντιγόνης, αλλά και η περίεργη υιοθεσία του παιδιού, κινούν τις υποψίες του.

Ο Σωκράτης δίχως έλεος, ανακοινώνει στην οικογένεια πως το παιδί είναι δικό του και πως θα κάνει τα πάντα, για να το διεκδικήσει! Η Μαρίνα καταρρέει, το ίδιο ο Ισίδωρος και η Ντάρνα. Ο άντρας αυτός δείχνει αδίστακτος στο θέμα του παιδιού!

Ο Μάνος αναλαμβάνει δράση, κρατώντας μακριά την Αγγελική από τον Σωκράτη, στην γη της ελιάς.Οι δυο άντρες ξεπερνούν τα όρια και ορμούν ο ένας στον άλλον.

Η σκηνή αυτή αναμένεται ανατριχιαστική. Ο Μάνος και ο Σωκράτης μάχονται άγρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον σοβαρά. Η Μαρίνα βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Σε ποια χέρια θα καταλήξει το παιδί;

Ελένη Φουρέιρα: Είναι έγκυος ; Η ανάρτηση που μοιράστηκε και φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Αστέρης και Βαγγέλης πιάνονται στα χέρια – Πως θα αντιδράσει ο Σταύρος;