Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος και η Μαρίνα θα διχαστούν με έναν μεγάλο καυγά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος και η Μαρίνα θα διχαστούν με έναν μεγάλο καυγά

Κι όμως, η καταιγίδα δε θα αργήσει να ξεσπάσει και για το αγαπημένο μας ζευγάρι της σειράς. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα διχαστούν, με έναν μεγάλο καυγά να φέρνει μαύρα σύννεφα, στην γη της ελιάς.

 

Η ένταση θα κορυφωθεί, η Μαρίνα θα λυγίσει και ο Μάνος θα εξοργιστεί. Η σχέση τους θα περάσει την πρώτη μεγάλη κρίση, παρόλο που διατηρείται ακόμη κρυφή από πολλά πρόσωπα της σειράς.

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος παραμένουν μία γροθιά, καταστρώνοντας σχέδια κατά της Μυρτάλης και της Αντιγόνης. Θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία τους και μάχονται, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους. Ποια στάση θα κρατήσει η Μαρίνα, μπροστά σε αυτή την παράνοια;

Η Μυρτάλη υποφέρει. Ο θείος της και ο ξάδελφός της στέκονται απέναντι και την πολεμούν. Αυτό την λυγίζει, την στενοχωρεί, την πεισμώνει.

Θέλει να πάρει στα χέρια της την περιουσία του πατέρα της, όπως -ακριβώς- του είχε υποσχεθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος κάνει επίθεση στην Αντιγόνη, ζητώντας της να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Η Μαρίνα παρατηρεί πως ο σύζυγός της έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχει υιοθετήσει ένα σκληρό πρόσωπο, που την αποξενώνει.

Βλέποντας την κολλητή της φίλη την Μυρτάλη να υποφέρει, αποφασίζει να μιλήσει ξανά στον αγαπημένο της. Ο Μάνος θυμώνει πολύ, με την Μαρίνα να λυγίζει, στην γη της ελιάς. Οι εντάσεις είναι πολλές, με επίκεντρο την Μυρτάλη και την περιουσία.

Ο Μάνος δεν ακούει λέξη, η Μαρίνα, όμως, επιμένει. Η ρήξη στο ζευγάρι είναι γεγονός. Θα καταφέρει να μαλακώσει ο Μάνος, ακούγοντας όσα έχει να του πει η Μαρίνα;

Spoilers

The Bachelor spoiler: Το ενδιαφέρον του Αλέξη για τη Μαρία σπάει τα… νεύρα των κοριτσιών!

Spoilers

Διονύσης Τσακνής: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν το alter ego μου, μας πρόλαβε ο μπαγάσας …