Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις παρανομίες ετοιμάζει νέο σχέδιο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις παρανομίες ετοιμάζει νέο σχέδιο

Ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος είναι επικίνδυνος, αλλά συνάμα και γοητευτικός.

Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες.

Είναι σκληρός και απόλυτος. Γοητευμένος, εδώ και χρόνια, από την Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, προσπαθεί να την προσεγγίσει ερωτικά και όπως θα δούμε στη συνέχεια θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Εκ πρώτης όψεως δείχνει φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά κατά βάθος είναι διπρόσωπος, εκδικητικός και μπλεγμένος σε παρανομίες.

Στόχος του είναι το χρήμα. Ηδονίζεται στο χρώμα του χρήματος και προσπαθεί με βίαιο τρόπο να αυξήσει τη περιουσία του και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει.

Φυσικά στις διάφορες βρωμοδουλειές που κάνει ποτέ δεν φαίνεται ο ίδιος. Στρατολογεί δίπλα του άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του για να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους αναθέτει.

Ένα από τα τσιράκια του είναι και η Σωτηρία Ρόκος (Μαρίνα Δημητρίου) η οποία έχει αναλάβει το ρόλο του εκτελεστή ανυποψίαστων πολιτών.

Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να της αναθέσει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και προσοδοφόρα αποστολή ζητώντας της να είναι πολύ προσεκτική ενώ της επισημαίνει με αυστηρότητα ότι τυχόν λάθος που θα κάνει δεν θα της το συγχωρήσει.

Spoilers

Άκης Πετρετζίκης – Δήμητρα Παπαμιχαήλ: Γάμος και βάφτιση για τον γνωστό σεφ! video

Μπριζίτ Μπαρντό: 5 ατάκες – πυρκαγιά της καλλονής που γεννήθηκε σαν σήμερα