Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Κίμωνας μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Κίμωνας έχει μάθει για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε ο πατέρας του, ο Δημοσθένης. Μένει να αναρωτιέται πώς θα αντιδράσει όταν βρεθεί αντιμέτωπος με αυτές τις αποκαλύψεις για τις πράξεις του πατέρα του. Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του και να εκφράσει τα συναισθήματά του ή θα προσπαθήσει να αγνοήσει την κατάσταση και να ελπίζει ότι θα περάσει από μόνη της;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Κίμωνας μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μιλήσει στον Κίμωνα, τον γιο του, για τον κύκλο της βίας και της διαφθοράς στον οποίο έχει εμπλακεί. Κοιτάζει τον γιο του στα μάτια και ομολογεί ότι ο πλούτος της οικογένειάς τους έχει χτιστεί στις πλάτες άλλων, με αίμα και βία. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τον Cimon να χωρίσει με την Δήμητρα, την κοπέλα του, γιατί δεν της αρμόζει να είναι με τον γιο ενός εγκληματία όταν η οικογένειά τους κρύβει τόσα πολλά μυστικά.

Ο Κιμωνας είναι εντελώς άναυδος από αυτή την αποκάλυψη για τον πατέρα του. Πάντα τον θεωρούσε καλό άνθρωπο, αλλά τώρα συνειδητοποιεί ότι είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας που έχει θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο. Δεν μπορεί να μην αναρωτιέται πώς θα αλλάξει η σχέση τους μετά από αυτό. Θα γυρίσει την πλάτη του στον Δημοσθένη ή θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να τον συγχωρήσει για τις πράξεις του; Η σκέψη να χάσει τον πατέρα του είναι καταστροφική για τον Κίμωνα, αλλά ξέρει ότι πρέπει να πάρει μια απόφαση για τη σχέση τους να προχωρήσει. Πρέπει να αποφασίσει αν είναι πρόθυμος να συνεχίσει να έχει σχέση με τον πατέρα του, γνωρίζοντας για όλο το κακό που έχει προκαλέσει ή αν χρειάζεται να αποστασιοποιηθεί για να προστατεύσει τον εαυτό του και όσους ενδιαφέρεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

«Μπερδεμένο με χασίσια»: Το τραγούδι που ο Καζαντζίδης δεν είπε ποτέ παρά τις πιέσεις

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Κεραυνοβόλος έρωτας για την Καλλιόπη