Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί για να συνεχιστεί το όνομα των Βρεττάκων

i gi tis elias

Στα άκρα η οικογένεια Βρεττάκου, για ακόμη μια φορά. Ο Ισίδωρος ξεσπά έντονα στην Ιουλία, τονίζοντάς της πως πρέπει να κάνει ένα παιδί, στην γη της ελιάς. Μετά τις πιέσεις του Κουράκου, σειρά έχει και ο αδελφός της, ο οποίος μάλιστα δε δέχεται κουβέντα!

 

Η Ιουλία δε θέλει να κάνει αυτό το βήμα. Μέσα της γνωρίζει πως το να φέρει ένα παιδί στον κόσμο με έναν άντρα που δεν έχει δεθεί ακόμη ερωτικά και συναισθηματικά, θα είναι τεράστιο λάθος. Θέλει να περιμένει, να δώσει χρόνο στον εαυτό της να συνειδητοποιήσει την κατάσταση.

Ο Κουράκος, αν και έκανε πίσω στην αρχή, θα ξανά θίξει το θέμα του παιδιού. Θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του, να γίνει πατέρας, πλάι στην γυναίκα που αγαπάει. Η Ιουλία παραμένει κάθετη.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να χτυπήσει την Ιουλία στο ευαίσθητο αυτό σημείο της, φωνάζοντάς της πως πρέπει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, για να συνεχιστεί το όνομα των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς.

Οι πιέσεις μέρα με την μέρα γίνονται όλο και πιο ανυπόφορες, με την Ιουλία να φτάνει στα όριά της. Οι καυγάδες δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν στην οικογένεια, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φεύγει εκτός ελέγχου για ακόμη μια φορά. Ο Ισίδωρος και ο Κουράκος δε θα υποχωρήσουν εύκολα.

Με τη στάση τους αυτή, δείχνουν πως δεν αντιλαμβάνονται την αμηχανία που δημιουργούν στην ηρωίδα της σειράς.

Θεσσαλονίκη: Πραγματικότητα το πρώτο μουσείο για… selfie στην Ελλάδα

Spoilers

Βαλέρια Κουρούπη: «Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια»