Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος θα χάνει το μυαλό του – Η μικρή Αγγελική σε ίδρυμα

Η Αντιγόνη, προβληματισμένη για το μέλλον του κοριτσιού, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση, παρόλο που μέσα της δεν αισθάνεται έτοιμη. Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, ξεκινάει τις διαδικασίες, με σκοπό να αποδείξει πως είναι η βιολογική της μητέρα.

 

Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου. Η μικρή Αγγελική οδηγείται σε ίδρυμα, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος να χάνει το μυαλό του! Ικετεύει την Αντιγόνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να κινηθεί νομικά για αυτό το παιδί, στην γη της ελιάς.

Μόνο που αυτή η κίνηση θα φέρει την Αντιγόνη αντιμέτωπη με το νόμο, στην γη της ελιάς. Η παράνομη αυτή υιοθεσία θα της στοιχήσει και θα βάλει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και ολόκληρη την οικογένεια Βρεττάκου.

Σύντομα θα την χαρακτηρίσουν ανεύθυνη, εξαιτίας της αποτρόπαιας πράξης της να δώσει το ίδιο της το παιδί. Έτσι, μη μπορώντας να σώσει την μικρή Αγγελική, απευθύνεται στην Αθηνά. Εκείνη, για να σώσει την μικρή, προτίθεται να γίνει η μητέρα της. Η Αθηνά ξεκινά τις διαδικασίες υιοθεσίας.

Στο μεταξύ, η μικρή Αγγελική υποφέρει στο ίδρυμα, με τις δασκάλες να ενημερώνουν τον Ισίδωρο πως το παιδί χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Η οικογένεια Βρεττάκου πρέπει να κάνει κάτι, άμεσα!

elenh menegakh

Ελένη Μενεγάκη: Η ισχυρότατη έκρηξη και ο πραγματικός στόχος …

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος φεύγει – Τακτοποιεί τις εκκρεμότητες του