Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος έξαλλος – Μαθαίνει για τον γάμο του Μάνου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος έξαλλος - Μαθαίνει για τον γάμο του Μάνου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος μαθαίνει πως ο Μάνος και η Αντιγόνη έχουν παντρευτεί κρυφά κι εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Παρόλο που το ζευγάρι έχει χωρίσει για λίγο, ο έρωτάς τους δε σβήνει. Η Μαρίνα συνεχίζει να πονάει για τον χωρισμό αυτόν, όσο ο Μάνος φλερτάρει δεξιά κι αριστερά για να ξεχάσει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος έξαλλος – Μαθαίνει για τον γάμο του Μάνου

Ο Μάνος θα της δώσει τελεσίδικο, με την ίδια να αρνείται να επιστρέψει στο πλευρό του. Δεν αντέχει άλλο την απόρριψη και αισθάνεται ένα τεράστιο κενό μέσα της. Δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο αυτό το κρυφτό, αλλά και την αδικία απέναντι στην Μυρτάλη.

Έτσι, ο Μάνος κάνει πίσω. Μόνο που ο γάμος τους υπάρχει ακόμη, έστω στα χαρτιά. Ο Ισίδωρος δεν αργεί να φτάσει στην αλήθεια. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο κίνδυνος να τιναχθούν στον αέρα παραμένει τεράστιος.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε στο TV Mania για την γη της ελιάς, για την Μαρίνα, αλλά και για όλα όσα θα κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος στο μέλλον. Σχετικά με τον χωρισμό της ηρωίδας, ανέφερε:

«Η Μαρίνα θα χωρίσει με τον Μάνο. Έτσι κι αλλιώς δεν αντέχει άλλο να κρύβονται. Νιώθει επίσης πως δεν είναι προτεραιότητά του. Θα υπάρξουν και τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους. Αυτό θα την ταρακουνήσει. Δεν ξέρω αν θα τα ξανά βρουν.

Ο Ισίδωρος δεν χαίρεται καθόλου, μόλις μαθαίνει την αλήθεια. Τη Μαρίνα δε την συμπαθεί γιατί βρίσκει ότι δεν ταιριάζει στον γιο του, ότι του πέφτει λίγη. Οι βλέψεις του Ισίδωρου και τα σχέδιά του για τον Μάνο δεν συμπεριλαμβάνουν σε καμία περίπτωση τη Μαρίνα».

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Spoilers

Φινάλε για το Big Brother | Πότε θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός

Spoilers

Μια συνάντηση, μια ιστορία του ελληνικού στίβου!