Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος αρνείται να πάει στο γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Το θέμα της υγείας του τον έχει καταβάλει. Δεν έχει καμία διάθεση πλέον για τίποτα. Επικαλείται κάποια προβλήματα αιφνίδια που παρουσιάστηκαν στις επιχειρήσεις του στην Ισπανία και επισπεύδει την αναχώρηση του.

Ακόμη ένα επεισόδιο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Ιάκωβος παρά το ότι είναι προσκεκλημένος στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου αρνείται να πάει.

Τόσο ο Στάθης όσο και ο Λυκούργος προσπαθούν να τον μεταπείσουν ζητώντας του να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά αυτή των παιδιών τους. Ο Ιάκωβος όμως δεν αλλάζει γνώμη. Απεναντίας καλεί όλους τους δικούς του ανθρώπους στο σπίτι του για να τους αποχαιρετίσει.

 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται μεταξύ του Ιάκωβου, της Ιουλίας και του Ισίδωρου. Αλλά και η Αναστασία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Απαρηγόρητοι είναι και ο Λυκούργος με τον Στάθη που χάνουν από κοντά τους τον καλύτερο τους φίλο.

Ειδικά ο Λυκούργος δεν έχει πιστέψει λέξη από όσα του έχει πει ο Ιάκωβος και για μια ακόμη φορά τη δύσκολη αυτή ώρα του αποχαιρετισμού θα δούμε να του λέει. «Μου κρύβεις πράγματα ρε μπαγάσα».

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία του και να καθησυχάσει τους δικούς ανθρώπους ζητώντας τους να κάνουν λίγη υπομονή. «Αφήστε να περάσουν έξι μήνες να ηρεμήσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα», είναι τα τελευταία λόγια του Ιάκωβου Βρεττάκου.

Βαρβάτες ποινές για Light και Snik: Μέχρι και διακοπή συμβολαίων

Ζοζεφίν: Το ανύπαρκτο στρινγκ της γκρέμισε τη Μύκονο