Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο γολγοθάς της Μαρίνας και η παράνομη αδερφή!

Η υγεία της Μαρίνας, όσο πάει και χειροτερεύει με τον Μάνο και τον Ισίδωρο να αγωνιούν καθημερινά για την κατάσταση της νεαρής γυναίκας, η οποία στα επόμενα επεισόδια θα καταρρεύσει μπροστά τους. Ενώ απο την άλλη ο Φίλιππος θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την Ειρήνη. Παρά το γεγονός ότι η Χάιδω κάνει τα πάντα να τον πείσει να μην ομολογήσει την αλήθεια, εκείνος θα εξομολογηθεί το μυστικό που τον βαραίνει.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο γολγοθάς της Μαρίνας και η παράνομη αδερφή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε και σε ένα από τα προσεχή επεισόδια, μια λιποθυμία της ηρωίδας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα. Τι θα δείξουν τα αποτελέσματα; Η Μαρίνα, σίγουρη πως η ασθένειά της είναι ανίατη, παράτα τον εαυτό της και περιμένει απλώς να πεθάνει, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Η Αντιγόνη, σαν γιατρός θα βρίσκεται διαρκώς από πάνω της και θα την παρακολουθεί. Ωστόσο, το πρόβλημά της δεν μπορεί να εντοπιστεί ακόμα τόσο εύκολα. Η Μαρίνα, έρχεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, προκαλώντας την έντονη αγωνία των οικείων της… Θα καταφέρει να βγει άραγε σώα από όλο αυτό;

Στο άλλο μεγάλο γεγονός που σιγοκαίει, μετά το ατύχημα που θα έχει με το αυτοκίνητο, η Βασιλική θα γυρίσει στο σπίτι τους. Ο Φίλιππος θα γλιτώσει από τον μεγάλο κίνδυνο και θα κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του, τη γυναίκα της ζωής του. Οι δυο τους θα επιστρέψουν σπίτι, πιο δυνατοί από ποτέ. Ο Φίλιππος της ορκίζεται πως δε θα της κρατήσει ξανά τίποτα κρυφό! Έτσι, την κοιτάζει στα μάτια και της ομολογεί την αλήθεια για την αδελφή του…

“Ο πατέρας μου είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ασπασία. Καρπός του έρωτά τους, ήταν η Ειρήνη Καπερνάρου, η ξαδέλφη σου”, θα της πει. Η Βασιλική θα μείνει άναυδη με όσα ακούει! Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια και αυτό το μυστικό πρέπει να μείνει κρυφό, για να μη ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, στην γη της ελιάς. Η Βασιλική του υπόσχεται πως δε θα πει τίποτα, όμως μέσα της βράζει..

Τον πλήρωσαν κατά λάθος 330 μισθούς: «Θα τα επιστρέψω αύριο…» είπε και εξαφανίστηκε!

Γιώργος Βαγιάτας: Δύσκολες στιγμές για τον κωμικό – Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του