Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο εφιάλτης επιστρέφει για την Μαργαρίτα – Τι θα συμβεί;

Όλα θα ξεκινήσουν από έναν σάκο, γεμάτο χρήματα. Κάποιος θα αφήσει έξω από το σπίτι αυτόν τον σάκο, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν. Η Μαργαρίτα θα δει τα χρήματα και θα καταλάβει αμέσως ποιος κρύβεται πίσω από όλα.

 

Κι όμως, ο Θεοδόσης δεν τα παρατά εύκολα, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος πρώην σύζυγος της Μαργαρίτας, επιστρέφει στη Μάνη, με έμμεσο τρόπο. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο εφιάλτης αυτός δε θα τελειώσει ποτέ, με αποτέλεσμα να τρέχει στον Κουράκο για βοήθεια.

Φαίνεται πως ο Θεοδόσης δεν ξέγραψε τελείως την οικογένειά του, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινου, ο Θεοδόσης έστειλε τα χρήματα στην Μαργαρίτα και στον Αλέξη, θέλοντας αφενός να τα ξεφορτωθεί κι αφετέρου να βοηθήσει οικονομικά την πρώην σύζυγό του.

Ένοπλοι ληστές μπαίνουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, ζητώντας πίσω τα λεφτά του Θεοδόση! Το κύκλωμα ξανά χτυπά και ο τρόμος σκορπίζεται για ακόμη μια φορά στη Μάνη..

Αυτά τα χρήματα θα είναι η αρχή του τέλους. Η Μαργαρίτα παραδίδει τον σάκο στον Κουράκο, ζητώντας του να τους βοηθήσει. Εκείνος, της ζητά να κρατήσει τα χρήματα, με σκοπό να εντοπίσουν που κρύβεται ο Θεοδόσης. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Ανέκδοτο: Το μπαγιάτικο ψωμί …! Τρελό γέλιο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται – Η Μαργαρίτα χάνει το μυαλό της!