Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο δολοφόνος μέσα στο σπίτι της Ισμήνης

i gi tis elias

Έναν ακόμη καυγά θα έχουν πατέρας και κόρη, στα προσεχή επεισόδια. Ο Λυκούργος και η Ισμήνη θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση, όταν εκείνη βάλει τον δολοφόνο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην γη της ελιάς.

 

Ο Λυκούργος δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως, πως το κοριτσάκι του έχει ερωτευτεί τον συμβολαιογράφο. Γνωρίζει πως αυτός ο σκοτεινός χαρακτήρας είναι μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές και κρύβει κάτι πολύ έντονο.

Η Ισμήνη, όμως, δεν καταλαβαίνει. Είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο και θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος την στηρίζει ενεργά στο νέο της εγχείρημα με την Μυρτάλη, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο. Μία μέρα, η Ισμήνη θα προτείνει να φέρει τον Κωνσταντίνο για φαγητό στο σπίτι, με…

αποτέλεσμα ο Λυκούργος να γίνεται έξαλλος, στην γη της ελιάς. Η ίδια επιμένει, τονίζοντας πως εάν υπάρχει πρόβλημα, μπορούν να δειπνήσουν όλοι μαζί έξω.

Ο Λυκούργος θέλει να κρατάει τις αποστάσεις του από τον Κωνσταντίνο. Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να “καλοπιάσει” τον πατέρα της αγαπημένης του, με σκοπό να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ο Λυκούργος, όμως, είναι κάθετος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθει ξανά σε ρήξη με την κόρη του, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

τζοκερ

Τζόκερ 23/1 ( Κλήρωση 2392 ): Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν

Σασμός spoiler: Η ερωτική ιστορία Μάρκου και Ανθούλας… Ο Μάρκος και η Ανθούλα είχαν αγνό και πολύ όμορφο έρωτα