Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ο Δημοσθένης πλευρίζει την Αθηνά – Ποια τα πραγματικά του κίνητρα;

Η Αθηνά και ο Δημοσθένης έρχονται όλο και πιο κοντά, στην αγαπημένη μας σειρά, γη της ελιάς. Μετά την αποφυλάκισή της, η Αθηνά προσκαλεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία στο σπίτι της, για δείπνο. Στόχος της είναι να ευχαριστήσει την οικογένεια τους, που την στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον.

Ο Δημοσθένης δέχεται φυσικά την πρόσκληση. Στο πλευρό του βρίσκεται η Ασπασία, η οποία δε τον αφήνει λεπτό από τα μάτια της. Άλλωστε, η πρόσκληση της Αθηνάς αφορούσε και τους δύο, παρόλο που ο Δημοσθένης δε την ήθελε καθόλου μαζί του.

Ο Δημοσθένης κοιτάζει την Αθηνά γεμάτος ενοχές, στην γη της ελιάς. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί την κατάσταση. Η γυναίκα αυτή πέρασε όσα πέρασε, εξαιτίας του.

Οι τρεις τους συζητούν για όλα. Η Αθηνά αποκαλύπτει πόσο άσχημα πέρασε στη φυλακή και πόσο ταλαιπωρήθηκε, λόγω των γυναικών που της έκαναν τη ζωή κόλαση. Φυσικά, αυτό αποτελεί πια παρελθόν, με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Κουράκου.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πως ο Δημήτρης δολοφονήθηκε από τον Δημοσθένη. Τι θα συμβεί, μόλις μαθευτεί η αλήθεια; Πώς θα αισθανθεί η Αθηνά, όταν μάθει πως πίσω από όλα βρίσκεται ο άνθρωπος που της συμπαραστάθηκε όλον αυτόν τον καιρό; Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Δημοσθένη;

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Αργυρώ και Αστέρης συμμαχούν κρυφά – Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη ;

Μόδα/Χειμώνας 2022 – 2023: Πώς να φορέσεις το καμηλό παντελόνι και παλτό