Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Δημοσθένης ισοπεδώνει την Μυρτάλη

Η ίδια δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις και θεωρεί πως πράγματι ο Δημοσθένης θέλει απλώς να συμμαχήσει μαζί της. Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει, είναι να της φάει όλη την περιουσία.
Μία κίνηση του Δημοσθένη, θα καταφέρει να ισοπεδώσει μια και καλή την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Βλέπουμε πως στα τελευταία επεισόδια, ο Καπερνάρος προσεγγίζει ύπουλα τη νεαρή ηρωίδα της σειράς.

Με τα πολλά, πείθει την Μυρτάλη και μαζί κάνουν μία ανίερη συμμαχία. Η νεαρή Βρεττάκου αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, παίρνοντας ένα υπέρογκο από τον Δημοσθένη, ως δανεικά.
Σκοπός του Δημοσθένη είναι να δεσμεύσει την Μυρτάλη με ένα τεράστιο ποσό, για να της δυσκολέψει τη ζωή, στην γη της ελιάς. Εκείνη δε θα καταφέρει να το ξεπληρώσει, με αποτέλεσμα όλη της η περιουσία να περνά σταδιακά στον Δημοσθένη!

Η οικογένεια αντιληφθεί το σφάλμα της μικρής, θα ξεσπάσει άσχημα. Ο Ισίδωρος και η Ιουλία θα ξεγράψουν την Μυρτάλη και θα την κατηγορήσουν για το σφάλμα της να τους γυρίσει την πλάτη. Ο Δημοσθένης, έτσι, θα της έχει δώσει τη χαριστική βολή. Η Μυρτάλη θα μείνει ολομόναχη, χωρίς περιουσία, φίλους κι οικογένεια.

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Έρχονται κοντά χωρίς να ξέρουν πως ίσως είναι αδέλφια

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή καθοδηγεί τη ζωή όλων