Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Αποστόλης ξεκαθαρίζει στην Ευτυχία πως δε μπορεί να τη δει φιλικά

Η Γη Της Ελιάς

Σε μεγάλη αμηχανία θα έρθουν ο Αποστόλης και η Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Η Ευτυχία έχει χωρίσει με τον Ανέστη και προσπαθεί να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό. Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, μετά από όσα πέρασε η ηρωίδα στα χέρια του αδίστακτου αυτού χαρακτήρα.

 

Η Άννα παρηγορεί την φίλη της, ψάχνοντας τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. Ο Πότης δείχνει πως ενδιαφέρεται ακόμη για εκείνη, όμως διστάζει. Δεν είναι έτοιμος να την προσεγγίσει ξανά, παρά τις πιέσεις της Άννας.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης υποδέχεται ξανά την Ευτυχία στη ζωή του, με την αμηχανία να είναι τεράστια. Εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει ξανά, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αποστόλης λυγίζει και ξεσπάει.

Δεν γίνεται να συμπεριφέρεται σα να μη τρέχει τίποτα. Δε γίνεται να αγκαλιάζει την Ευτυχία σαν φίλη του, να την βλέπει σαν κολλητή της αδελφής του και τίποτα άλλο. Η Ευτυχία είναι ξεκάθαρη για τα συναισθήματά της. Αυτό που θέλει, είναι να είναι κοντά του.

Ο Αποστόλης θα ξεσπάσει στην Ευτυχία, τονίζοντάς της πως δε μπορεί ακόμη να τη δει φιλικά, στην γη της ελιάς. Θα της αναφέρει πως το παρελθόν τους ήταν έντονο και πως δεν είναι εύκολο να τα αφήσει όλα πίσω του.

Στο μεταξύ, ο Ανέστης συνεχίζει να καραδοκεί. Δε μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό του με την Ευτυχία και ψάχνει τρόπους να της κάνει τη ζωή δύσκολη, με σκοπό εκείνη να γυρίσει κοντά του…

Γρηγόρης Πετράκος: Έριξε τα πυρά του στη Ματίνα Παγώνη

Spoilers

Η δύναμη της Μάνας: Η Μάνα που χάνει το παιδί της, μωρό, μικρό ή μεγάλο δεν έχει καμία σημασία