Η Γη της Ελιάς spoiler:Ο Ανέστης αργό – πεθαίνει, με την ασθένειά του να συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί

Η Γη Της Ελιάς

Ο Ανέστης αργό – πεθαίνει, με την ασθένειά του να συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Παρόλο που οι γιατροί τον προειδοποιήσαν να προσέχει, να σταματήσει το αλκοόλ, να αλλάξει στάση ζωής, εκείνος τα παράτησε.

 

Ο χωρισμός του με την Ελένη ήταν η αφορμή για να κυλήσει ξανά. Παρόλο που εκείνη προσπάθησε να τον βοηθήσει, να του συμπαρασταθεί, να τον σώσει από την παλιά και κακή ζωή του, οι αποκαλύψεις γύρω από την κακοποιητική συμπεριφορά του, την απομάκρυναν.

Τόσο η Ευτυχία, όσο και ο αστυνόμος Κουράκος αποκάλυψαν την σκληρή αλήθεια στη νεαρή ηρωίδα. Της μίλησαν για τα εγκλήματα του Ανέστη, αλλά και για τον βίαιο χαρακτήρα του. Η Ελένη τον χωρίζει επεισοδιακά και ο Ανέστης επιστρέφει στα παλιά.

Αφού θα απειλήσει την Ευτυχία, πνίγοντάς τη, θα βρει παρηγοριά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρύνεται ξανά. Ο Ανέστης πεθαίνει αργά στην γη της ελιάς και κανείς δε νοιάζεται, κανείς δεν επιθυμεί να τον προστατεύσει.

Ακόμη και η Μαργαρίτα, μετά την επίθεσή του στην Ευτυχία, τον βάζει στη θέση του, γυρνώντας την πλάτη της.

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Τι θα του συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ποιες θα είναι οι συνέπειες της απροσεξίας του;

news

Ιερέας στα Κάτω Πατήσια: Και νέα δίωξη στον ιερέα….Θα κληθεί για νέα απολογία

Spoilers

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό: Πότε θα αποζημιωθούν. Τι απαντά η εταιρεία